Jeg var tjukk, usunn og ulykkelig…

Det siste året har jeg måttet lære å prioritere meg selv. Alt i livet har periodevis handlet om andre og annet, og jeg har mistet meg selv litt i det. Jeg jobber enda med å løfte meg tilbake til noe hakket mer bekymringsfritt. Det som ofte er konsekvensene av at vi ikke har det bra, er at vi heller ikke behandler oss deretter. Det er nesten som om vi i samråd med følelsene bestemmer oss for at vi heller ikke trenger å bli behandlet bra, når vi ikke har det bra… Det er kanskje logisk? I hvert fall har dette året bydd på mye rart, og den eneste grunnen til at jeg ikke ser tilbake på det som et dårlig år, er fordi det også har skjedd veldig mye bra.

Jeg opplevde store utfordringer i privatlivet en periode, som gjorde at jeg selv ble nedprioritert. Jeg måtte utsette eksamener, trene mindre, og generelt bekymre meg for problemer som ikke var mine. Jeg gikk rundt med en klump i magen, og håpte på at ting skulle ordne seg. Ting stabiliserte seg litt i høst, og jeg fikk også mulighet til å reise på en tv-innspilling som ga meg tidenes pause fra alt som var negativt. Jeg takket ja nesten uten å blunke, for jeg visste at jeg virkelig trengte den pausen… I tillegg kan jeg kort si at jeg elsket menneskene og energien jeg var rundt periodevis på innspilling, og jeg ville nesten ikke hjem igjen.

Ettersom jeg har fått det bedre, så har jeg innsett det… Jeg har sikkert gått opp 5-10 kilo det siste året, fordi jeg har vært stresset, sovet dårlig og spist dårlig. Mon tro om den kvisete huden var det siste som kom til meg som et resultat av stress og dårlig mat? Uansett, så sank så klart selvbildet til helvete da jeg begynte å se på bilder at jeg ikke var helt lik lenger. Jeg er VIRKELIG min største kritiker, og jeg ser det med en gang, om det skjer en endring jeg ikke er stolt av. Så klart jeg ikke kan snakke på vegne av hva andre synes om mitt utseende, men jeg vet det når jeg ikke føler meg bra nok.

Og i dag så jeg det…. Kroppen min begynner å få en feminin form som jeg faktisk kan leve med. Jeg har bare trent i to og en halv uke + sunnere kosthold, og jeg ser at kroppen min ikke trenger noen extreme makeover, men rett og slett kjærlighet. Etter sååå kort tid ser jeg at musklene former kroppen, og at jeg ser sunnere ut. Og gjett hvor mange kviser jeg har? Jeg har én…. Jeg er lei meg for det om noen synes dette innlegget bare har fokus på kropp, isåfall må jeg beklage. Det jeg ønsker å si, er at man må behandle seg selv bra for å ha det bra både mentalt og fysisk. Å trene og kjenner jeg blir sterkere, spise sunt og variert… Disse tingene gjør faktisk at jeg føler meg mer verdt, flottere å se på, og jeg føler jeg kan mestre det meste som kommer – for endorfinene gjør meg glad.

Så… Love yourself ♥

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

2 kommentarer
  1. Du er nydelig penah ❤ Ikke bare utseende messig, men måten du prater på sier mye om personligheten din, du virker veldig snill da 😀 Jeg digger deg 🌹🤗 #HatersGonnaHate
   #Lækkert
   #Ikkealletyrkereerlike
   Peace&Love

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg