JEG VALGTE Å BARE TENKE PÅ MEG SELV

I dag er det gråvær, og godt er det! Som alle vi barn som er født på 90-tallet vet, så er det slik at vi får dårlig samvittighet om vi sitter inne når det er strålende vær. Jeg er fortsatt traumatisert fra barndommen på dette feltet. “Man kan jo ikke sitte inne og se på tv når det er så fint vær”. Og gjett om jeg er blitt like ille selv. Takk, mamma…. jeg kommer aldri til å ikke verdsette en solskinnsdag. Men i dag som det endelig kom gråvær fikk jeg sjansen til å slippe presset fra skuldrene og arrangere en egen spa-dag. Jeg reiser bort snart, har fått en ny hund + at jeg må følge opp mye her på på bloggen og andre samarbeid. Jeg er vel litt svak i noens øyne, men jeg har utsatt meg selv for litt mye stress de siste årene, så jeg er veldig sårbar på press selv nå som jeg har tatt kontroll over egen hverdag. Jeg presser nemlig meg selv ganske godt, både til det positive og negative.

Så nå har jeg brukt de siste timene på å både kjøre spa-dag, men deretter fikk jeg gnist til å gjøre ting som har hengt litt over skuldrene. Dette var å ta bilder til noen samarbeid. Å ta fine bilder er ikke alltid like lett uten fotograf. De fineste bildene jeg har er det Haakon som har tatt, men han er for det meste på jobb. Da må jeg ofte være litt kreativ og bruke trådløs kameraknapp og sånt, og i tillegg finne et greit sted kameraet kan stå når bildet blir tatt. PUH! Sjekk spa-dagen min isteden, så kan vi snakke om å ta gode bilder i et annet innlegg:

Blomsterpotte fra Plantasjen og såpedispenser fra Ikea.

Denne ansiktsmasken fra Ole Henriksen er rågod på fuktighet. Jeg synes den er spesielt god nå på sommeren som solen er mer utsatt for tørke i form av sol. Den er geleaktig og myk i konsistensen, og på toppen av alt lukter den veldig godt!

Dette duftlyset er fra KID, og bare så det er sagt, så elsker jeg det! Ikke all duftlys til ok pris er særlig gode, men dette er upåklagelig, virkelig. Skrubben ved siden av er fra Rituals, og gjør huden silkemyk.

På bildet ser dere at huden min sliter med litt arr etter kviser og så videre. Jeg glinser fordi jeg har ansiktsmaske på, så jeg har ikke mye oljete hud eller noe sånt. Måten jeg har begynt å få bor arr etter kviser o.l er i første omgang å få noen mikroneedling-behandlinger. De har vært supereffektive, og er det eneste jeg føler at virkelig har fungert. Jeg skulle ha tatt mye mer av det, men ikke tatt tiden til det. Huden min har det heldigvis ikke helt håpløst, men jeg får ikke bort det ujevne om jeg ikke gjør litt ekstra.

Spør meg gjerne om dere lurer på noe! 

 

PS: JEG HAR KONKURRANSE PÅ INSTAGRAM HER(REKLAME)!

Husk å følge meg:

INSTAGRAM: HER

FACEBOOK: HER

SNAPCHAT: auroragude

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg