Jeg utfordret min største fobi!

Jeg hadde aldri trodd denne dagen ville komme!

 Det var faktisk min egen skyld at jeg endte i denne situasjonen, fordi jeg ikke gjorde så grundig research i forkant. Før vi dro til Tenerife gjorde jeg et googlesøk, og fant ut at ferieøyen Tenerife har de en svær vulkan! Eventyreren i meg sa at dette virkelig er noe jeg vil oppleve! Det ble derfor slik at vi i dag kom oss opp til såkalte El Teide. Det jeg i etterkant fant ut om El Teide, var at dette er en gedigen sovende vulkan som ligger 3718 meter over vannet, og tilfeldigvis er Spanias høyeste fjell…

Om du ikke visste det, så har jeg en utrolig teit fobi, nemlig fobi mot fjell. Jeg klikker rundt fjell, og utsetter meg derfor aldri for deres nærvær… Fjell skremmer livet av meg, og jeg har slitt skikkelig med psyken de få gangene fjell er i nærheten. I dag dro vi altså dit… Og vet dere hva? I DID IT! Jeg gikk inn i dette med en helt annen innstilling enn jeg pleier, og derfor gikk dette veldig bra. Jeg fikk veldig hodepine, tårer i øynene og stressutslett, men jeg klarte å skjerpe meg. I tillegg var det dødsflaks at dette fjellet ikke lignet de fæle, mørke, kraftige og overveldende fjellene i Norge. Dette fjellet ligger i gradvis oppoverbakke, og ikke med sykt bratte skrenter, slik som man ser i Norge. Man så rett og slett ikke hvor stort det var på samme måte. Dette gjorde at jeg klarte meg fint!

Det var dødsgøy å se en vulkan på ekte, og i tillegg si at jeg har vært høyere oppe enn Gallepiggen – Altså har jeg aldri i mitt liv vært høyere oppe enn jeg var i dag. For en utrolig opplevelse!

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

7 kommentarer
     1. @Per Andre Neida, bare utrolig fascinert over at du er et slikt utrolig geni som faktisk vet hvordan man staver navnet på Norges høyeste fjell! TAKK FOR AT DU PASSER PÅ! Geni!

  1. Jækla bra gjort, Aurora! Så deilig å trosse frykten å få mestringsfølelse! Det er noe av beste som finns! 👏❤️

  2. Åh, så herlig at du kom deg opp på Teide, herligste Aurora. Husker i Ålesund da dere kom på besøk å jeg unnlot å fortelle om hvor store fjellene FAKTISK var her, men det gikk også fint heldigvis. Hihi! Kos dere videre, hilse!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg