Jeg tror på engler

Hodet mitt er i utvikling om dagen. Jeg aner litt hvorfor, samtidig som om ting raser så fort gjennom hodet mitt at jeg ikke lenger klarer å følge helt med. Jeg er full av inspirasjon og mot, noe som gir meg mye energi, men også tapper meg. Jeg blir litt handlingslammet, fordi idéene mine løpet fortere enn jeg selv klarer. I tillegg er jeg utålmodig med å få igang ulike prosjekter, og tenker lengre frem i tid enn nødvendig. Derfor glemmer jeg litt her og nå. Hjernen min er en virvelvind om dagen… jeg håper og tror dette er en bra ting, for jeg føler at jeg har så mye giv, og jeg har godt med energi til å gjennomføre det jeg ønsker for hver dag.

Jeg skal forklare enda mer av hva jeg har opplevd når tiden er inne for det, men de siste månedene har jeg opplevd å få kontakt med noe som jeg tror er min form for sjette sans. Jeg tror det kan ha blitt utløst på grunn av mye følelser og tanker i hodet, om det gir noen mening? Da jeg var bortreist på innspilling i august, fikk jeg den mest ekte uforklarlige opplevelsen som jeg noen gang har hatt. Jeg opplevde flere ting, og dette var det som skulle til for å overbevise meg om at det er noe på “den andre siden”, eller faktisk midt i blant oss. De to siste månedene har jeg følt og opplevd rare ting. Stadig opplever jeg å se former og bevegelser i hvitøyet, og jeg har sett mønstre i luften som ikke kan forklares. Jeg har også hatt perioder der jeg våknet midt på natten av stemmer eller lyder rundt meg. Jeg har alltid sovet godt, men plutselig kan jeg våkne midt på natten av disse tingene.. Alt startet da jeg var på innspilling.

Jeg har alltid vært opptatt av det vi ikke kan se eller vite at finnes, og har derfor heller vært nysgjerrig på opplevelsene mine enn redd. Jeg har fått et ønske om å kontrollere mer hva jeg kan se og føle av åndelige ting, og gjorde derfor litt research. En venn av meg mener at hen har engler.. Da jeg satt og googlet rundt dette med åndelige opplevelser, fikk jeg nyss på at det kan være engler eller “hjelpere” man har rundt seg, som til tider viser seg på de måtene som jeg har opplevd. Jeg leste litt om engler, og at hvite fjær kan dukke opp på ulike steder om de er i nærheten. I går da vi holdt på å tapetsere, fant jeg en liten hvit fjær… Det var kun én fjær, og ikke flere. Jeg følte med en gang at det er nødt til å være et tegn. Jeg er fra nå av veldig bevisst, og ikke minst iakttar jeg i større grad det jeg ser i hvitøyet til en hver tid.

Noen mener vel at jeg har gått fra vett og forstand, men dette føles som noe ekte, og det kjennes så riktig. Jeg har i det siste fått mye uforklarlig kjærlighet i hodet når jeg tenker, noe som også indikerer at det føles som at noe godt er nær og passer på meg… I det siste har også ting gått i riktig retning, og jeg har hatt mye hell med meg.

Tror du på engler eller hjelpere?

 

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

9 kommentarer
  1. Jeg har det helt likt som deg – har hatt det sånn å lenge jeg kan huske! – husker spesielt en episode da jeg var liten ogjeg turte ikke sove alene så jeg sov på rommet av mamma. Jeg lå å hallsov og “kviknet” til av en lyd, så jeg snudde meg mot døra og kleskommoden (mamma har alltid en bunke med klær liggenes oppå kommoden) å der stod det en dame som var kledd helt likt som en tjenestepike fra 1800-tallet! Hun snudde seg mot meg og smilte også snudde hun seg tilbake og fortsatte å brette klær.
   På veggen over kommoden henger det et speil og jeg husker så godt at jeg ikke kunne se henne i speilet! Det var skikkelig creepy, mildt sagt.

   Men jeg har ikke sett en slik “sjikkelse” så tydelig siden den gang. Har ofte sett noe i sidesynet som har gått fårbi men når jeg snur meg så er det ingenting der.
   Så jeg har nå bestilt time til en klarsynt får å se om de kan finne ut av hvem den damen var og hvem som holder øyet med meg 😊
   Synes du også bør prøve det! Har hørt de finnes ut av ganske så mye😃

   1. Åååå, så utrolig spennende! Jeg tenker at de som oppsøker oss har en hensikt, og det må være veldig spennende å få greie på hvem de er og hva de ønsker å kontakte oss for. Såååå interessant at du opplever det jeg gjør, og at jeg ikke er alene. Det føles veldig riktig, til tross for at det er smått litt skummelt. Tusen takk for at du deler med meg <3

  2. Jeg tror på alt du skriver, ikke opplevd fysiske tegn til tross for at jeg er oppmerksom, men jeg har litt den oppfatning at man er «dum» hvis man faktisk tror at det man ser er det eneste som eksisterer..😇 det er et hav hvor vi bare har oppdaget 20%, og bare fordi vi kan se så har vi liksom oppdaget 100% av det som er over land?

   Nei, jeg er rimelig sikker på at ånder finnes av gode og onde intensjoner❤️ Har i flere situasjoner opplevt at englevakten min passer på meg når noe egentlig skulle gått galt…

   1. Det er så viktig å påpeke det du gjør, at det tross alt er bare 20% vi har oppdaget over land… Hva med resten av universet da+
    Takk for at du deler. Det er et veldig spennende tema! <3

  3. Så spennende, tror absolutt på det du skriver her. Så bra at du deler! Anbefaler deg å ta en tur på body mind and spirit festival i Lillestrøm 8-10 november. Der er det mange fine utstillere og interessante foredrag om slike temaer. Finner selv i perioder fjær, tar det som et tegn på at englene er rundt meg.Fjærene ser alltid like ut, er takknemlig for hver gang det skjer.Så er jeg takknemlig for at verden er mer magisk enn de fleste tror ,iallfall for oss som ser.

   1. Den festivalen høres veldig spennende ut!! Det hadde virkelig være noe for å lære litt! Har funnet et par fjær til, faktisk.. Og kan begynne å lure. Dette føles som sagt veldig riktig, så jeg føler meg heller heldig som opplever alt dette. Verden er uten tvil mer magisk enn det vi vet om.

  4. Ja, jeg har opplevde dette selv, for første gangen i år. 🙈🙈 At jeg har fått beskjeder om hva jeg skal gjøre, og at jeg over lengre perioder har hatt noen som guider meg, som at jeg får hjelp til å komme meg opp og frem i livet. Etter dette har jeg begynt å oppleve mer tilfredshet og blitt mye tryggere på meg selv . Jeg har skjønt at ved mange anledninger så har jeg hatt noen slags engler rundt meg, eller beskyttere.
   Det er sprøtt, det har vært ganske intenst til tider, men herregud for en befrielse å forstå og skjønne at man på en måte har noen fra oven som passer på. Jeg aner ikke hvem disse englene er, men det er likevell en trygghet 😅 og så utrolig spennende det er!

   1. Så utrolig spennende. Det føles så rart, akkurat det du sier.. Som at noen guider og passer på! Jeg er veldig spent på om det roes seg, eller om det er kommet en permanent endring… Det er mange teorier om hvem som er engler eller hjelpere, så det er veldig spennende. Noen ganger lurer jeg på om det kan være en som har dødd, andre ganger tenker jeg at det kan være en slags energi jeg har klart å tiltrekke meg.. <3

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg