Jeg tok steget

Før i dag skrev jeg et litt deprimerende innlegg om litt forskjellig. Både i går og i dag har vært preget av litt vel negative tanker, og jeg tror jeg brukte over en time i badekaret i dag bare for å slippe alt fra kroppen. Sånn sett er jeg takknemlig for at jeg jobber med blogg, fordi det faktisk hjalp hodet mitt å kunne skrive litt om hvordan jeg har det. Jeg fikk en veldig fin kommentar på det forrige innlegget, om hvordan trening og endorfinene man får er bra for oss når vi er negative eller lei oss. Jeg var på et stadie der jeg vurderte å offisielt komme i gang med treningen fra og med i dag, men jeg manglet en ekstra piff for å gå skikkelig inn for det. Den lille kommentaren lyste opp dagen min, og ga meg ekstra motivasjon til å gjennomføre. Da jeg satt meg i bilen i treningsklær og skulle kjøre, var jeg allerede stolt over valget. Da hadde jeg gjort hva som skulle til for å presse meg selv ut i noe som skremte meg litt. Du vet at det å melde seg inn er det verste, fordi da har man offisielt sagt man skal begynne å trene.

Jeg er så fornøyd. Jeg gikk bort i skranken på mitt utvalgte treningssenter, og sa at jeg vil melde meg inn. Det var sykt digg. Jeg gjennomførte styrkeprogrammet mitt, og det føltes som at jeg alltid har gjort det. Jeg hadde masse energi og styrke til å gjennomføre. Jeg presset meg akkurat nok til å gidde å komme tilbake og trene igjen snart. Jeg er litt forsiktig med vektene i starten, for det så dumt om jeg blir alt for støl, og om jeg i verste fall får vondt noe sted. Derfor startet jeg med lette vekter. Etter økten tillot jeg meg selv å ligge og slappe av i badstuen. Det er seriøst noe av det diggeste som finnes når musklene blir stive etter trening, og for å ikke bli iskald. Det kommer til å være en stor motivasjon i vinter når det blir ordentlig kaldt.

Noen ganger gjelder det å ta seg selv i nakkeskinnet. Jeg trengte å dra meg selv ut av den negative sirkelen jeg var i. Treningen kommer til å gjøre at jeg føler mestring, har en sunn kropp, og føler meg fin. Det er mye viktigere å holde seg i form enn man tror, og det kan ha store konsekvenser for hvordan vi føler oss. Nå har jeg det ikke så verst allikevel, og det er så godt.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram

Facebook

YouTube

3 kommentarer
    1. Det gjorde veldig godt å lese dette!!! 🤩 Blir stolt av deg jeg! 😉👏 sååå deilig med endorfiner, mestring og god samvittighet! ❤️

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg