Jeg svarer på spørsmål! Penger for sex, nakenbilder, sminke ++

Skal du besøke Erlend Elias snart?

Ja, om han kan begynne å ta telefonen når jeg ringer… hehe. Jeg skal noen turer til Oslo snart, og da håper jeg at det passer for Erlend at jeg kommer. Da skal vi finne på mye sprell sammen, og jeg gleder meg masse!

Kunne du ligget rundt for penger?

For meg er sec en ting mellom to personer og ikke ti. I tillegg synes jeg ikke penger og sex heller har en sammenheng. Jeg er verken nymfoman eller prostituert, så jeg kommer aldri til å ligge med noen for penger. Det er forferdelig at det finnes mennesker som ser dette som sin eneste utvei til å overleve, men jeg har det heldigvis bedre enn som så. Jeg har aldri møtt noen prostituerte, men jeg mistenker vel at jeg kan ha møtt noen som har en sugardaddy, som går litt for det samme.

Kunne du tjent penger på nakenbilder av deg selv?

Igjen… Dette ville blitt feil for min del. Det er sykt mye på nettet om nakenbilder som sprer seg, og jeg har ikke lyst til å være involvert i noe sånt. Jeg har også kjæreste, og jeg trenger ikke selge ham bilder av meg selv… Jeg vet faktisk om noen kjente personer som har solgt nakenbilder av seg selv, så det er tydelig at mange gjør dette om de er single og trenger penger. For min del ligner dette litt for mye på prostitusjon.

Hvem er dine beste venner?

Jeg er veldig glad i mange mennesker, og synes noen ganger det er litt vanskelig å skille dem fra hverandre på hvem som er “best”. Om vi ser på tillit, antall år og humor, så har jeg en venninne jeg har kjent helt fra jeg var liten. Hun har alltid vært der for meg, og hun kjenner meg best av alle. I tillegg har jeg flere personer jeg stoler helt og fullt på, og som jeg vet ønsker meg alt godt. Her har jeg venner fra alle mulige steder. Noen av dem ser jeg sjeldnere enn andre, men jeg vet de alltid er der.

Hva synes du om kjendiser som skal i fengsel? 

Jeg synes generelt at folk skal la være å bryte loven, enten om de er kjendiser eller ei. Om man utøver vold, snylter på skatten, svindler, stjeler eller annet, så synes jeg det skal unngås. Det er faktisk flere kjendiser som skal i fengsel snart, men det virker til at kun én av dem blir snakket om. Personlig vet jeg ikke noe om historien bak, og gidder ikke dømme noen før jeg har hørt hva de selv har å si om hendelsen, med mindre de på generelt basis er drittsekker, men alle er jo ikke det (bare noen).

Hvilken sminke bruker du i ansiktet?

Her varierer jeg litt, men jeg er veldig glad i å starte med “More than concealer” fra L´oreal under øynene, i T-sonen, på neseryggen, nedre del av kinn,  på amorbuen og midten av haken. Deretter bruker jeg ofte L´oreal 24H infallible foundation over hele. Etter dette bruker jeg et mattende pudder, for eksempel Max Factor Creme puff. Etter dette legger jeg litt contour under kinnbena, øvre del av pannen, langs kjeven og på siden av nesen. Jeg avslutter med litt blush og highlighter etter ønske.

Har du gått på medisiner mot depresjon før?

Nei. Jeg har heldigvis alltid hatt kontroll på ting, til tross for noe motstand i livet. Jeg er veldig glad det ikke har gått så langt. Skulle jeg møte veggen en dag, så vet jeg i hvert fall at det er mye jeg ikke har prøvd, og kan derfor være takknemlig jeg ikke har vært så langt nede. Det må være vanvittig tungt å ikke klare å komme seg opp på egenhånd, samtidig som det er bra det finnes ulike utveier basert på ulike behov.

Hvor mange barn vil du ha?

Akkurat nå, så er svaret ingen. Jeg er ikke klar for barn. Jeg tror at om jeg noen gang får lyst på barn, så vil jeg kun ha ett.

Hvordan holder du deg i så fin form?

Tusen takk! Helt ærlig føler jeg at jeg er litt ute av form etter en pause på 5 uker. Ellers er løsningen å holde seg unna usunne ting (godteri, pizza osv) i ukedagene, og trene 3-4 ganger i uken. For min del driver jeg med ridning, noe som er veldig bra for store deler av kroppen. Jeg har tidligere trent mye på senter med program for hele kroppen, og da har jeg også vært i veldig god form.

Tror du at du og Haakon kommer til å være sammen for alltid?

Det blir jo feil å svare noe annet her. Det som er viktig (tror jeg) for at et forhold skal vare, det er at begge parter får lov til å leve det livet de ønsker. Behov må tas hensyn til, ønsker må bli hørt, og det er viktig å beholde gnisten ved å ikke bli for dratt med av den vanlige hverdagen. Å overraske den man er glad i med små gester, gaver eller opplevelser kan være en piff i hverdagen. I tillegg bør man fortelle hva man føler for personen jevnlig – akkurat det er jeg dårlig på…

Er ditt største ønske for dette året nådd?

Svaret er definitivt JA. Dette året har innfridd på veldig mange måter. Jeg er nesten litt ferdig med året allerede, hehe. Nå må jeg finne noen nye mål å sette meg, slik at 2020 bare kan komme. Denne høsten trenger jeg ikke stresse så mye mer, for ting er i boks.

Ditt ønske for neste ting å gjøre?

Jeg trenger en tur på spa. Dette gjør jeg egentlig alltid, men nå kjenner jeg at jeg hadde virkelig kost meg med et opphold der jeg bare kan nyte tiden litt. Jeg kunne også trengt å reise avgårde en tur. Nå er hele måneden booket, men kanskje oktober kan gi noen minnerike opplevelser?

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg