JEG SVARER PÅ SPØRSMÅL! Bloggere+tv+veske+vekt

I dag står yogatime på planen klokken 12! Jeg gleder meg masse. I går hadde jeg en skikkelig suksessfull ridetime, og da er jeg litt stiv og støl, så det skal bli godt å tøye ut litt. Jeg håper at jeg nå har funnet en perfekt kombinasjon av trening som er bra for meg. Totalt blir det faktisk 6 treningsøkter denne uken, men uten å pushe musklene til bristepunktet.

Jeg har endelig fått svart på en del av spørsmålene dere har stilt, men har også spart noen godsaker til neste gang Som alltid må dere bare kommentere i feltet under om dere vil jeg skal ta med noe spesielt neste gang. Sjekk dette:

Hvilke bloggere liker du best?

Jeg leser ikke hundre prosent fast, men de jeg foretrekker å trykke meg inn på er Sophie Elise og Isabelle Eriksen. Det hender også at jeg er innom Martine Halvorsen og Andrea Sveinsdottir. Jeg synes alle disse er spesielt flinke og inspirerende.

Hva heter modellen på vesken din som du har på bildet på headeren?

Dette er Louis Vuitton Alma BB. Dette er altså den minste Alma-modellen. Den fåes i flere farger og mønstre, og jeg elsker den! Det følger med en praktisk skulderstropp, så man slipper å håndholde vesken. Noen har spurt om toppen også, den er fra BikBok.

Hva synes du om Ex on the beach?

Her skal jeg skille barken fra veden og være tydelig på at det faktisk er visse deltakere derfra som jeg finner ganske søte, hyggelige og flotte. Jeg må derimot si at jeg ser på programmet, men ikke akkurat med intensjon om å synes noe bra. Jeg mener konseptet er litt poengløst, da det bare er folk som lager drama og har sex. Jeg liker heller konkurransedrevet og målrettet reality.

Hamburger eller pizza?

Definitivt pizza.

Hvor mye veier du?

Det vet jeg faktisk ikke. Jeg unngår å veie meg i frykt for å bli opphengt i tallet som står. Jeg har pleid å ligge på 55-60 kg et sted, alt etter sesong, trening og  matvaner. Denne vekten er fint innenfor min BMI, og er å anse som en sunn vekt. Husk at jeg ikke er så veldig høy.

Hvilke tv-program har du vært med på?

Jeg har vært med to ganger på Paradise Hotel (2014 og 2018) og Charterfeber. Dere får snart seg meg igjen på skjermen, men jeg kan ikke røpe hva det blir, selv om jeg har veldig lyst.

Kan du legge ut link til treningstightsen? (Den med enhjørning)

ELSKER VIRKELIG DENNE! Du finner den HER. Den er helt vanlig i størrelse, så ikke bestill en størrelse opp, da blir den for stor. Og hallo, den er megabillig!

Hva er det som gjør at dersom noen har fredning på PH, så er det noen ganger sånn at de går først eller som nr. 2, mens andre ganger får de stå og vente til slutt? Sånn som på PH i dag, så kunne jo Jamila ha vært den som sendte ut Sofie, men så går hun såpass tidlig at Sofie heller får muligheten til å stille seg bak Andreas. Er det produksjonen som velger dette, alt ettersom hvilken retning de vil ha spillet / hvilket drama de vil skape? For det er jo sånn sett mer interessant at Andreas ikke valgte Sofie enn at Jamilla bare hadde sendt henne rett ut.. Gøy om du kan si noe om hva som foregår “behind the scenes”?

Jeg tror reglene er endret. Før gikk fredningen nesten alltid til sist, fordi en fredning på sett og vis var en makt til å sende noen hjem. Jeg gikk for eksempel sist selv med fredning i 2014, og sendte hjem Simone. Da hadde hun allerede stelt seg et sted, og ville ikke kunne redde seg inn. Jeg tror at de har endret reglene for at spillet skal oppfattes mer rettferdig. Det er mange ganger man føler seg sjanseløs når fredningen går sist, så det virker egentlig fornuftig.

Hvilke er dine favorittdeltakere i PH gjennom tidene?

Oi! I år er det Jamilla og Thea, i fjor var det Julie Grindbakken, før dette: Martine Sjøhaug, Birger, Vida Lill ++. Jeg har et par sesonger jeg nesten har glemt litt. De beste sesongene synes jeg er 5,6, 7, 10 og 11. Det er mange tøffe folk med, men lett å glemme bort en del.

Kunne du farget håret ditt brunt? Jeg tror du ville kledd det..

Beklager, men det tror jeg ikke… Jeg er blitt så glad i å være blond, og jeg føler meg mest vel med den hårfargen, og spesielt slik som jeg har det nå. Jeg har prøvd brunt hår for lenge siden, og da angret jeg skikkelig! På bildet under har jeg sykt mye ettervekst, og det er en antydning til hvordan jeg ser ut med brunt hår. Jeg vet det kanskje er kledelig, men jeg føler som sagt ikke at jeg er meg selv da.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg