Jeg svarer på rykter….

Rykter er en interessant ting. Da jeg var yngre gikk det sykt mye rykter om alt og alle. Helt ærlig vet jeg det går mye rykter om den ene og den andre fortsatt, men det er blitt mer hemmelighetskremmeri takket være jodel, snaphat og sånne typer ting. Jeg husker for eksempel at jeg ble beskyldt for å skrive på en vegg at noen var en hore da jeg var 16 år… Jeg skjønte INGENTING, for jeg hadde ikke gjort det, men folk sa at det var meg… Sååå…. Nå skal jeg avkrefte og bekrefte noen rykter!

JEG HAR HATT EN SUGARDADDY

Heldigvis har jeg bena såpass plantet på jorden at jeg ikke trenger noen Sugar Daddy. Jeg er veldig glad i luksus, men ett sted går grensen.. Jeg synes det er veldig ille at enkelte er så desperate som det der. Da bør man vurdere integriteten sin litt mer.

DU HAR LITE PENGER, MEN LATER SOM DU HAR MER

Det siste året har jeg gått over til å jobbe kun med blogg, tv og SoMe, så jeg har tjent mindre enn jeg har pleid når jeg har jobbet 100% i “vanlige” jobber. I denne bransjen kommer pengene noen ganger litt stykkevis, så på sett og vis er jeg “fattig” i en periode, imens jeg plutselig har masse penger. Det blir nok mer stabilt etter hvert, men slik har det vært i oppstarten. Men jeg later vel ikke som noe som helst.

VI HADDE MANUS PÅ CHARTERFEBER

Jeg skjønner nesten av dere tror det, for blant annet mamma er en gullkornmaskin, men nei. Alt er ekte, og det ble ganske vellykket å ha med mamma. Jeg håper sånn at hun får tilbud om å være med på andre ting, for hun er veldig bra som realitydeltaker.

JEG SKAL VÆRE MED PÅ EN TREDJE SESONG AV CHARTERFEBER

Dette vet jeg ingenting om. Jeg kan i hvert fall avkrefte det akkurat nå. Jeg vet ikke en gang om de har begynt å planlegge en ny sesong. I fjor fikk jeg spørsmål om å være med igjen i desember cirka, så kanskje jeg hører noe igjen?

JEG ER FRA BYEN HOLMESTRAND
Jeg tilbragte flere år av oppveksten min der, så dette er delvis riktig. De som bor i Holmestrand tror jeg ble født der, men dette stemmer ikke. Jeg bodde flere steder før vi flyttet til Holmestrand. I ettertid har jeg bodd på Nøtterøy, Tønsberg, Lier og nå et annet sted. Jeg mener at man er fra der man kjenner mest tilhørighet. Akkurat nå føler jeg vel bare at jeg er fra Tønsberg, kanskje?

JEG PRØVER Å BLI TIK TOK-KJENDIS

Jeg må innrømme at jeg ikke har lagt så mye energi på Tik Tok. Jeg laster opp noe her og nå, men har ikke “satset”. Allikevel har noen av videoene fått ganske mye visninger, så kanskje jeg bør legge ut mer?

JEG HAR VÆRT MED PÅ NORSKE TALENTER

Haha. Dette stemmer. Men det var i 2010, eller noe? Kort fortalt hadde jeg noe som skulle være humoristisk, der jeg liksom gikk i forskjellige roller. Jeg har alltid hatt mange rare idéer, og dette var én av dem. For å si det slik, så ble jeg X´et ganske raskt. Klippet ligger ikke ute lenger.

JEG HAR TATT ABORT

Ja, dette stemmer. På det et av de mest gale tidspunktene presterte jeg å bli gravid. Heldigvis var prosessen ganske grei, og jeg var veldig sikker i mitt valg. Hadde jeg fått dette barnet, ville det vært en ekstremt dårlig situasjon – og med en far som ikke hadde vært så ålreit.

JEG FINNER PÅ SPØRSMÅL TIL BLOGGEN SELV

Det virker som at mange ikke tror at spørsmålene i “ukens spørsmål” er ekte. Der kan jeg si så mye som at spørsmålene er ekte. Jeg får de fleste inn via Yolo-appen til Snapchat. Andre ganger tar jeg også med spørsmål som er mer generelt spurt, men nei… jeg sitter ikke og spinner det opp.

 

 

ER DET NOE MER DU HAR HØRT?

 

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

6 kommentarer
  1. Morsomt innlegg 🙂 jeg var helt sikker på at Charterfeber var scriptet, men det var pga deg- ikle moren din 🙂 dere tilføyde mye glede til sesongen altså

  2. Om de ikke sender ‘familien Gude’ ut på en ny reise, boikotter jeg seriøst kanalen! Helst ville jeg sett at de droppet de andre folka, slik at programtiden ble fylt opp med dere tre. Nå ser jeg jo programmet kun på nett, slik at jeg kan hoppe over de kjedelige (les; De utenom dere & Svein/Linni) <33

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg