Jeg svarer på rykter

NOEN HAR SETT DEG MED EN ANNEN MANN

Om noen har sett meg med en annen mann, så er det definitivt Joachim. Joachim er min bestevenn, og vi henger mye sammen, blant annet i Oslo. De som ikke kjenner oss, ville kanskje ta oss for å være et par, men vi er bare det vi er.

HAR HØRT AT DU (SOM ANGIVELIG PÅSTÅR AT DU ER GREI MED ALLE) HAR “MÅLT MENNESKER OPP OG NED”, OG SETT NEGATIVT PÅ DETTE MENNESKET, MED EN TYPE “HVEM ER DU, OG HVA TRUR DU AT DU ER”-HOLDNING. HVA HAR DU Å SI TIL DET?

Vel…. Husk at jeg ikke alltid kan ta ansvar for om folk skulle oppfatte meg feil, for dette virker som en oppfatning, og ikke hva jeg selv har gjort. Jeg kjenner meg heldigvis ikke igjen i dette. jeg står fortsatt for at jeg er grei med alle. Jeg var riktignok mer dømmende da jeg var yngre, men aldri slik at jeg var ufyselig mot folk, men jeg kunne være ganske negativ til folk før jeg ble kjent med dem. Et sted må man vel lære, og nå er jeg av den typen som bare blir glad for å møte nye mennesker, for jeg synes det er spennende.

HAR HØRT AT DU HAR HATT TREKANT, HVORDAN VAR DET?

Med hånden på hjertet kan jeg avkrefte dette ryktet. Herregud, det kunne jeg aldri gjort. Jeg synes sex skal foregå mellom to personer… Det er litt vel mye å drive med, om man skal blande inn mange andre. Hva mer skal jeg si? Alle må gjøre det de føler for.

AT DU ER DYR I DRIFT

Nei, det vil jeg ikke påstå. Til vanlig kjøper jeg maten min selv, og jeg shopper det meste jeg trenger selv også. Det eneste jeg er dyr på, er vel gaver. Jeg ønsker meg sjeldent noe billig, så presset er muligens litt stort til jul og bursdag.

AT DU FORETREKKER ANAL BEDRE ENN VAGINAL

Hva slags rykte er liksom det? Jeg har helt vanlig sex, og ingen spesifikke ting som dette her. Jeg kan si så mye som at jeg ikke har analsex, og kommer heller ikke til å begynne med det. Jeg følger naturen og dens veiledninger. Jesus…

DU ER AUTIST

Det er ingen tvil om at jeg er annerledes enn mange andre, noe som gjør meg ganske spesiell. Allikevel finner jeg ikke så mye autistiske trekk hos meg selv. Jeg er riktignok god på å drukne i enkeltemner jeg interesserer meg for, og blir veldig hektet på enkelte ting.

DU RYKER UT FØRSTE UKE PÅ CAMP KULINARIS

Dette kan jeg verken bekrefte eller avkrefte… Det er tross alt noe man må se når det kommer på tv til nyåret. Det blir en bra sesong, men om jeg selv står for showet, kan jeg ikke uttale meg om.

DU OG ANN MARIELL HAR KRANGLET

Det er så rart at mange er så opphengt i “The classy girls” sin historie. Nei, vi har ikke kranglet. Vi er simpelt to jenter som ikke henger like mye sammen som før. Det er ikke slik at vi ikke kan være i samme rom eller noe… Jeg kommer jo alltid til å være glad for å se henne om en anledning skulle by seg. Dere må slutte å overtenke dette, for ingenting dramatisk har skjedd.

AT DU LEGGER UT CLICKBAITS, MEN SÅ ER INNHOLDET MENINGSLØST, DÅRLIG GRAMATIKK OG UINTERESSANT

Okei. Dette er jo nesten mer drittslenging enn et rykte, men jeg tar det med. Det hender jeg bruker litt lokkende overskrifter, men dette gjør jo alle bloggere, magasiner og aviser, så dette er ikke noe nytt. At innholdet er meningsløst, er vel galt… Jeg skriver alt med mening, og ofte med et viktig budskap. Jeg synes heller ikke grammatikken min er så håpløs, men jeg er ikke feilfri. Om innholdet finnes interessant eller ikke, det er opp til hver leser å bedømme. Noe er selvsagt mer spennende enn andre ting. Livet er jo opp og ned på spenningsnivå.

DU HAR HENGT I HARRY MILJØ DA DU VOKSTE OPP

Dette er litt interessant, og kanskje spennende for noen… Jeg vokste jo opp i Holmestrand, og der var miljøet tvilsomt i visse kretser. Jeg vil i hvert fall ikke si at folkene jeg hang med var særlig classy, men det ville være stygt å kalle dem direkte harry. Jeg er glad for at jeg hadde noen å henge med, uansett om de røyket rullings eller drakk hjemmebrent. Jeg kunne liksom ikke flytte til et annet sted da jeg var 15 år. Heldigvis kom jeg uskadet fra å henge med både mer ordentlige folk, men også et par ganger folk med dårlig påvirkning. Jeg holdt meg unna alt som heter dop, til tross for at jeg ble introdusert for det.

DU HAR BRA SANGSTEMME

Dette må jeg nok skuffe deg med å avkrefte umiddelbart. Jeg skulle ønske jeg var god på å synge, men det er en drøm som aldri blir virkelighet. Jeg er god på tekster, men stemmen brister som regel både her og der.

DU DROPPET UT AV VIDEREGÅENDE

Jeg har heldigvis generell studiekompetanse, og klarte meg veldig bra. Jeg fikk gode karakterer i norsk, engelsk, gym og slikt, men svakere i matematikk og naturfag. Det er skikkelig rart å se tilbake på den tiden, man tvang seg virkelig gjennom mye man ikke hadde interesse for,

DU GÅR BARE PÅ HØYE HÆLER

Dette er nesten sant. Jeg går aldri med lave sko med mindre jeg er i stallen, på tur eller trening. Det er en del av min identitet å gå med hæler. Jeg er bare 159 høy, og føler meg mye finere med litt ekstra lengde på bena.

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

2 kommentarer
    1. Haha kan se ut som vi har noen av de samme følgerne her, har fått en del lignende spørsmål/rykter servert :p Er mye rart folk lurer på og tror 😉

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg