Jeg snur livet opp ned og jeg er på flyttefot!

Reklame | www.chiquelle.no

Du har kanskje sett det på instagram eller snapchat, spesielt om du faktisk følger meg… De siste ukene har jeg gjort så mye gøy! Jeg har vært på ferie sammen med mamma og søsteren min, og jeg har på toppen av alt vært på flere visninger (!!!). For bare ett år siden hadde jeg ingen tanke om at det skulle bli huskjøp. Jeg har alltid vært en jente med høyer ambisjoner, men det er morsomt hvordan jeg tiltrekker meg kolossale starter-kits når jeg skal prøve noe nytt. For de fleste er den første bilen man får en tralle som knapt går fremover, men for meg var det en nyere BMW. For de fleste er deres første egeteide hjem en liten hybel på 40-70kvm, imens jeg skal ha et hus på 300kvm. Jeg elsker det! Men jeg skal jo heldigvis ikke bo helt alene i dette svære huset. Mamma er nemlig blitt singel, så gutter: Hun er klar for markedet. neida… joda..

Klær fra Chiquelle, link til skjørt HER. Link til genser HER. Bruk koden “Aurora20” og få 20% rabatt.

 

I hvert fall, så er det mange av dere som er nysgjerrig på hvor jeg skal bo, og det kan jeg jo skjønne. Min bo-historikk kan jo oppfattes litt forvirrende. “Hvor er du fra?”, jo jeg er fra litt over alt. Jeg har bodd mange år i Holmestrand, men har de siste årene holdt til i Tønsberg, men har igjen endt opp i Lier/Drammen. Det har vært et par steder til, men jeg var for liten til å huske noe særlig annet enn at det i hvert fall var Slemmestad. Da har vi fått avklart hvor jeg er fra – altså litt her og der. Det viktigste er vel at jeg er meg og kommer opprinnelig fra min mor og far. Dette temaet gjør meg alltid litt oppgitt. Jeg kan fortelle dere så mye som at etter min første sesong av Paradise Hotel var jeg baktalt på grunnlag av at jeg ikke hadde oppgitt Holmestrand som hvor jeg var fra på TV. Folk gikk rundt og snakket stygt på grunn av dette. Sannheten var jo bare at produksjonen i PH spurte meg hva adressen min var, ikke om livshistorien min. Så beklager nok en gang til Holmestrandingene som ble såret fordi jeg ikke satt byen deres på kartet… Holmestrand er uansett en by i vekst, og jeg har som nevnt ikke noen frykt for å si jeg har bodd der. Jeg ville derimot tenkt meg nøye om skulle jeg hatt et barn der, for ungdomsmiljøet var ganske spesielt da jeg vokste opp, og jeg ville være bekymret for barnet mitt. Jeg har mildt sagt mange dårlige minner, men selvsagt mange bra også, for jeg kom meg helskinnet gjennom det, til tross for å ha gjort utrolig mye dumt.

Vi har primært lett etter bolig i Tønsberg, Holmestrand, Drammen og Lier. Det er litt av en bredde, men samtidig så har vi litt tilknytninger her og der. Jeg har mye bekjentskap i Tønsberg og Holmestrand, men har også begynt å etablere meg i Drammensområdet – og jeg har faktisk fått et par nydelige venner, og ønsker ikke miste relasjonen til dem, så jeg må sørge for å ikke forlate Drammen i hjertet mitt om jeg flytter tilbake til Tønsberg.

Nå er jeg egentlig bare sykt spent på hele prosessen! Jeg er forberedt på å ta i et tak for å skape drømmehjemmet! Jeg kommer til å innrede veldig nøye, og jeg skal ha fargene jeg ønsker på gulv og vegger – ingen unntak! Jeg håper vi får lagt inn bud på et nydelig hus på Nøtterøy som vi var og så på i går. Vi venter bare på at mamma skal få solgt sitt eget hus, da hun ikke vil risikere å sitte på to hus på en gang. Ønsk oss lykke til!

 

PS: Fra nå er bloggen aktiv igjen – jeg skal fortelle dere om aaalt som er skjedd det siste halvåret, og dere skal få bli kjent med meg på nytt. Jeg gleder meg masse!

 

12 kommentarer

Siste innlegg