Jeg snakker ut om utseendepress

Dette er en spennende kveld for meg. Jeg skal faktisk helt til Nydalen og BI sitt samlingssted som heter «Kroa». Der skal jeg sammen med en annen influencer, en politiker + en fagperson snakker om sosiale medier og hvor grensen går. Herregud, så spennende dette skal bli! Jeg trenger nok å samle tankene en del før vi setter i gang klokken 18:00.

Jeg skal ikke avsløre akkurat hva jeg mener om dette temaet, men jeg kan innrømme at jeg synes det er blitt veldig vanskelig å snakke om dette, for det er blitt så sterke meninger, og det har oppstått mye mobbing i media pga dette problemet. Da snakker vi ikke bare Sophie Elise, men vi kan dra inn Isabel Raad, Morten Hegseth og Mads Hansen om vi strekket teamet over en tid det siste året, herregud. Det blir alltid kaos når dette temaet er på banen, og det virker tilsynelatende umulig å klare å sette en grense for hva som er greit og ikke. At de fleste av oss kan bli forvirret er egentlig ikke så rart.

 

Jeg har også gjort klar et annet innlegg angående temaet, men da i første omgang rundt meg selv og hva jeg har gjort og ikke gjort. Det blir spennende å se om man kan komme frem til en enighet her. Jeg blir jo beskyldt for å både gjøre ting jeg ikke har gjort med utseendet, men også for å ikke ha greie på det jeg snakker om.

 

Ønsk meg uansett lykke til i kveld! Det kan bli debatt, og da blir det ekstra spennende.

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg