Jeg skal på TV igjen

Det må jo deles når det skjer noe gøy.

2018 har egentlig vært ganske tungt. Jeg trenger ikke gå i detalj på hvorfor, da det er ting som har foregått og kranset seg rundt om andre jeg er glad i, og som har påvirket meg i svært sterk grad. Jeg skulle gjerne fortalt dere alt om dette, men da er det en eller annen som hadde ment det var feil av meg å fortelle sannheten. Av og til er folk redd for å vise andre sine svakheter, men det er forsåvidt ikke jeg. Etter å ha vist så mange av både mine svake og sterke sider på blant annet TV, så er jeg ikke noe redd for å virkelig blottlegge livet mitt. Jeg har ofte behov for å dele ting, og da kan det være verdifullt å dele det med fremmede som er nøytrale og kan se ting i perspektiv. Det som er så utrolig gøy, det er at nå på et par måneder føler jeg at livet har snudd på hodet. ALT som var negativt er på vei til å endre seg i en postiv retning. Jeg forstår at jeg ikke kan få både i pose og sekk, men jeg føler faktisk at det er en ganske fin deal jeg plutselig har fått når det kommer til sentrale punkter som er viktige for min trivsel og velvære.

Men akkurat som overskriften sier: Jeg skal på tv igjen! Og denne gangen tror jeg virkelig det vil kunne vise enda mer av meg og mitt liv, for dette blir virkelig spennende. Jeg håper mange av dere også synes det er spennende at jeg ikke forsvinner helt. Jeg har selvsagt et litt mer seriøst liv nå, så jeg kan ikke akkurat reise ned og joine gjengen i Ex on the beach, men jeg skal aldri slutte å ha det gøy, og jeg vil heller være spontant og si ja til mye enn å bare være helt firkantet, for slik er jeg ikke. Dette blir sinnsykt gøy, og jeg kan ikke vente med å fortelle mer om dette. Gudene vet når jeg har muligheten til å si noe særlig mer, men det kommer med tiden. Dette blir litt annerledes enn før, men på en bra måte. Jeg tror dere får se enda mer av den “ekte” meg, og kanskje både på godt og vondt, men jeg blir mer utfordret da jeg ikke vet helt hvor det bærer. Dere må bare glede dere, for det har risiko for å bli ganske hysterisk!

 

2 kommentarer
    1. Omg kan nesten ikke vente! Håper det ikke er lenge til! Du er en av de morsomste personene jeg har sett på TV blande de norske i hvertfall 😂😂😂 dette blir Morro 🥂😘😍💖

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg