Jeg rømmer min vei

Hei og takk for fine kommentarer på spesielt snapchat i går etter jeg åpnet meg om et par ting som er skjedd i livet mitt. Jeg ante ikke at jeg hadde et så nydelig publikum, og jeg skal definitivt bli mye flinkere til å snakke med dere på snap, for dere gir meg så utrolig mye! TUSEN TAKK!

Jeg snakket med en om at det faktisk kan være lurt å reise litt bort og få tømt hodet når ting er som de er. Jeg tror dette er en god ting, og det traff straight on point, da jeg i flere uker har hatt skikkelig reisefeber! Jeg har gått rundt og bare drømt meg bort i å ta avstikker et eller annet sted, og gjerne et sted jeg ikke har vært. Så her sitter jeg og har så syyyykt lyst til å reise et sted, men aner ikke hvor. Helst ønsker jeg meg en sånn retreat-tur til Bali, slik som Triana har vært på. Det hadde virkelig gjort susen for hjernen min. Men jeg må innse at jeg har litt vel mye å ta meg til om dagen, så jeg har ikke tid til å reise bort så lenge, det kunne bare blitt for noen dager. Hvor bør jeg reise? Jeg har aldri reist alene før (kjæresten får garantert ikke fri), så jeg tar helst imot innspill på hvor jeg kan reise alene noen dager der jeg kan kose meg litt. Jeg tar virkelig alt! Det har ikke noe å si om det er by eller strand, jeg trenger bare å finne meg selv i noen dager. Hva er ditt beste tips til meg? ♥

Jeg slenger med noen bilder fra Mexico i 2018… Dette er et av de stedene i verden som virkelig gir meg mulighet til å tenke på noe annet – ikke så rart da PH er hakket mer spennende enn livet hjemme. Allikevel, så er det noe ved Careyes som bare har etset seg inn i hjernehinnen min. 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg