Jeg reiser til…

God kveld, alle sammen!

I dag er jeg på en måte ganske stresset. I morgen er 17.mai, og vi skal reise til Oslo. I første omgang skal jeg være sammen med Erlend Elias. Jeg grugleder meg, for vi vet jo at det blir en annerledes 17.mai. Samtidig tror jeg på at de fleste tar godt vare på hverandre og at det blir en hyggelig dag. I alle fall kommer jeg til å bruke positiv energi i retning av de jeg er glad i, og andre hyggelig mennesker på veien. Haakon og jeg har vært og shoppet i dag – derav bildene. Han nektet som vanlig å smile, og derfor måtte jeg bare bruke et uheldig bilde av ham i dette innlegget. I alle fall har jeg fått kjøpt kjole til i morgen + en ny jakke og en del stæsj som jeg bare trengte. Jeg viser dere antrekk i morgen!

Haakon og jeg har booket hotell i Oslo så vi slipper å styre med å komme oss hjem. Det er alltid digg å skrive fra seg litt ansvar og ha det litt gøy. En annen ting… Jeg kommer faktisk ikke hjem igjen på noen dager. Jeg skal nemlig bli igjen i Oslo fra mandag til onsdag! Grunnen? Jo, jeg skal faktisk på en innspilling, og det enkleste er å heller være i nærheten av der det skjer, så slipper jeg så sykt mye pendling, for det liker jeg ikke. Jeg gleder meg veldig til noen hotellnetter der jeg bare kan tømme hodet og ha en dobbeltseng for meg selv. Jeg har jo sagt lenge at jeg trenger å komme meg ut av huset for å klare å bli litt inspirert igjen, så jeg har virkelig troen på dette! Jeg håper også at jeg får slått sammen å treffe et par venner når jeg først er i byen. Jeg bør definitivt også lage en videoblogg, er dere ikke enig?

Kan du gjette hva jeg skal spille inn? ♥

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

2 kommentarer
    1. Ha en fin feiring og kos dere! Og ta vare på hverandre! Jeg syns det er litt morsomt at Haakon nekter å smile på bilder, haha! 😉 Videoblogg hadde vært gøy! 😀 Hmm, denne gang har jeg ikke peiling på hvilken innspilling du skal på faktisk! Blir gøy å høre hva det er! 😉 <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg