Jeg mistet kontrollen…

Det er mandag.

Dette betyr to ting for meg: Ny uke og nye muligheter. Jeg må ærlig talt si at jeg ikke kunne spådd forrige uke at jeg skulle miste kontrollen så til de grader som jeg gjorde forrige uke. Det er sikkert flere der ute som kan relatere når jeg sier at jeg har følt meg veldig rar. Jeg har gitt meg selv merkelige erstatninger for et normalt liv. Hele forrige uke var ett eneste maleprosjekt, og i tillegg har jeg spist mer mat enn hva jeg gjør til jul. Et eller annet bare klikket for meg, og jeg har faktisk brukt mat og maling som terapi for å ikke kunne leve som jeg pleier. Noen andre som kan relatere? Når det gjelder malingene er jeg SYKT fornøyd over å ha klart å gjøre så mye på kort tid. Neste prosjekt etter kjøkkenet er å beise fuckings hele huset…. Shiiiit, så mye greier det er å ha hus! Samtidig må jeg si at jeg synes det er gøy å gjøre noe til sitt eget, for det blir lettere å føle eierskap og at “dette er mitt hjem”, for jeg har slitt litt med å trives her…

Så nå må jeg rydde opp…. Vanligvis trener jeg annenhver dag, spiser mye sunt og tar vare på meg selv. Jeg har lagt meg ut en del på en ukes tid, og jeg har mange muskler som er på pause. Oppgaven foran meg denne uken blir å gjenopprette sunne vaner, slik som kosthold og trening. Jeg skal lage meg selv et lite treningsprogram som skal utføres HVER DAG. Dette skal ikke være like krevende som de vanlige styrkeøktene, så derfor skal det være daglig. Jeg må prøve å få med meg hele kroppen, så her må jeg inkludere litt forskjellig. I tillegg skal jeg se om jeg får brukt den vakre naturen ute til min fordel, så mulig jeg tar en joggetur i ny og ne. Senere i dag skal jeg vise dere hva slags program og mat jeg har planlagt for uken! Håper også at jeg kan inspirere noen andre til å gå samme vei. Det er ingen grunn til å la kropp og helse forfalle bare fordi ting må gjøres hjemme!

Kjole finner du her

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

2 kommentarer
  1. Ser kommentarer du får som du viser på snap. Eg blir fortsatt like overrasket hver gang eg les slikt. Koffør har folk et behov for å rakke ned på andre. Håper slike kommentarer preller av deg.

   Jeg synes du viser en flott profil på camp kulinaris. Og jeg heier på deg. Du er hjertevarm og god. Har fulgt med på de fleste programmene du har vært med på. Fra Paradise, charterfeber og nå Camp kulinaris. Og du har en god sjøl ironi og tror ikke du bryr deg så mye hva andre mener. Stå på.
   Hilsen ei på snart 40 år fra Nord 😘

   1. Som regel går ikke sånne kommentarer inn på meg, men det kan det om det er mange av dem. Nå går det greit 🙂

    Så utrolig hyggelig at du har fulgt med hele veien! Tusen takk for fine og varme ord <3

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg