Jeg kan ingenting

Noen ganger dreper selvtilliten min meg med ordene “du kan ikke”. Det er nemlig sånn at om man bare fokuserer på hva man ikke får til, så er man heller ikke villig til å ta steget ut og forsøke å få det til. Det handler om å fokusere på løsninger, og det er få ting her i verden man ikke kan lære seg eller øve seg på. Det gikk opp for meg i går at jeg nesten er litt redd for å eie hus, fordi jeg innså at jeg søren ikke er i stand til å løfte en malingspensel engang… I går la vi tapet, og det føltes først så sinnsykt umulig, jeg skjønte ingenting. Haakon jobbet iherdig med tapeten, og det virket som at han knakk koden veldig fort. Han matchet mønstrene på veggene, og la lag etter lag med nydelig tapet. Jeg turde nesten ikke ta i tapeten, fordi jeg var redd for å ødelegge den, den var nemlig litt dyr.

I dag hadde jeg lyst til å lære noe nytt. En gang må være den første for alt, så i dag bestemte jeg meg for å starte med å male en vegg helt uten hjelp. Jeg tenkte til og med som så at om noe går galt, så får jeg lære av det. Jeg dro flittig til Maxbo og fikk med meg et malingsspann, en pensel, en rulle og teip. Fra klokken fem til halv syv malte jeg helt alene, og det var tungt. Jeg skulle male over en tapet, og den trakk til seg veldig mye fuktighet, så det ble ekstra tungt å få lagt det første laget. Etterpå skal jeg begynne på lag nummer to, og motivasjonen ligger utelukkende i at jeg vil ha et fint soverom, og ikke minst dele bildene av det med dere! Det blir sååå kult. Jeg har brukt en god del penger på disse tingene, så jeg håper det blir knall. Det blir i hvert fall koselig og lunt på soverommet, for fargene er mørkere og mattere enn hva det har vært før.

Jeg skriver at jeg ikke kan noe som helst som overskrift. En eller annen gang, så kunne jeg heller ingenting. På mandag visste jeg verken hvordan man maler en vegg eller legger tapet, og gjett hva jeg har lært nå? Begge deler! Budskapet her er at vi bare må prøve av og til. Bare fordi vi ikke har gjort en ting før, betyr det ikke at vi ikke er i stand til å lære. Ikke la stemmen i hodet stoppe deg, uansett om det er å lære å legge tapet eller danse, for det må læres før du vet om du ikke kan det. Vi har så klart mer talent for noen ting, men du kommer også langt med litt ekstra pågangsmot, og ved å ikke tvile, men heller kaste deg ut i ting.

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg