Jeg holder på å eksplodere

Seriøst, jeg gleder meg sånn! I kveld kan jeg endelig fortelle dere hemmeligheten jeg har holdt på i et halvt år. Jeg har hatt så lyst til å si noe, men da ødelegger jeg alt det gøye for dere. Det skal jo være litt stas… Hemmeligheten kommer på bloggen, og muligens andre steder – i kveld. Jeg driver å gjør research på litt materiale og tider, men kommer ut med ting når jeg vet sikkert. I hvert fall holder jeg på å eksplodere av glede, fordi jeg har ventet så lenge på denne dagen.

I mellomtiden kan jeg fryde med at jeg sitter på hotellrommet mitt og forbereder meg til en annen liten innspilling som skal foregå etterpå. Som vanlig er alt hemmelighetsstemplet, men tror det kan bli gøy. Jeg må faktisk være festklar klokken 11:30, for dagen går i ett fra det klokkeslettet. Etter innspilling skal jeg rett på vårlanseringen til Tv3, og der blir det sikkert mye action. De skal fortelle litt om programmene som skal sendes til våren, også blir det litt hygge i glasset. Det er mange som kommer dit, som jeg oppriktig gleder meg til å se fra bunnen av mitt hjerte. Sjeldent møter man mennesker som bare tenner gnisten i deg, men disse er altså eksperter på akkurat dette.

Bildene er tatt i går da jeg skulle hjem fra et humorpanel på John Dee. Flinke Sofie inviterte meg, og det var ganske underholdende. I panikk for å ikke rekke frokost, kjøpte jeg med meg en yoghurt som smakte pyton. Den ble nattmat fordi jeg var litt gåen i magen etter lite mat og et par glass bobler.

Vi blogges i kveld!

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

1 kommentar
    1. Jeg er 100% sikker på hvilket program du skal väre med på! Hehe! 😉 Gleder meg masse til å se på! Digger programmet! 😉 Ha en FAB dag, fine! Klem! <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg