Jeg har vært dum

Hei!

Planen var å vise dere litt hvordan vippene ble, men jeg var ikke hjemme før mørket falt, og velger derfor å ta noen finere bilder i morgen når lyset er finere! Jeg er i hvert fall sykt fornøyd, så gled dere til å se!

Jeg satt og mimret på både facebook og instagram i dag, og det fikk meg til å tenke litt… Jeg tror at det er riktig at vi blir litt klokere med alderen, og det er lett å se tilbake og angre på ting. I dag har jeg kjent på anger på litt rare ting. Jeg har kjent på anger for hvordan jeg har tillatt meg selv å bli behandlet av andre. Jeg har sett at noen såkalte vennskap jeg hadde før, var ganske gjennomsiktige og lite bra for meg, og på en teit måte angrer jeg nå på at jeg gadd å gå inn i enkelte relasjoner. Jeg merker så syyykt forskjell på venneskapene der folk er ekte, og vennskap som finnes på grunn av… tja? Status, kontakter, taktikk. Jeg angrer så sykt på at jeg har brukt masse tid på personer som egentlig ikke har brydd seg om meg, og som bare har vært opptatt av seg selv, og jeg har bare vært en brikke i deres spill. Hvordan kan folk bruke andre sånn? Jeg er vanvittig menneskekjær, og ser alltid på de jeg møter som potensielle venner, i tillegg til at jeg oppriktig bryr meg om de som jeg kaller for venner. Jeg kommer ALDRI til å være villig til å tråkke på andre for å nå oppover selv.

Jeg har tidligere skrevet et innlegg “EKTE VENNER SØKES” tidligere i litt samme kategori. Da hadde det hendt en enkelthendelse som skuffet meg veldig. Nå handler det vel mer om at jeg ser tilbake på mye tid jeg anser som litt bortkastet og meningsløs… Jeg er ikke i noen dårlig relasjon nå, og det er jeg veldig veldig glad for, da det nærmest er giftig. Jeg hadde for eksempel en venn tidligere der jeg gikk annenhver måned og stresset fordi jeg ikke visste om h*n var vennen min eller ikke, fordi det var så lite og rar kommunikasjon. La oss si det slik at dette ikke lenger er en venn i mine øyne.

Hva skal egentlig til for at noen kalles venn? I mine øyne er det noen jeg bryr meg om, det er en viktig forutsetning. Sååå, om du går rundt og sier du er min venninne, men samtidig snakker stygt, snakker aldri med meg eller ikke lurer litt på hvordan det går med meg i blant, da er vi ikke venner. Jeg er sååå sykt lei av overlate-relasjoner, og kommer selv til å være mye mer bevisst på hvordan jeg behandler andre, for jeg er overhodet ikke plettfri selv, men jeg skal i det minste jobbe for å være den vennen jeg selv ville hatt ♥

SPØR DEG SELV… ER DU EN GOD VENN?

Joachim er et av de nydeligste menneskene jeg kjenner, og kan fint defineres som en skikkelig god venn <3

 

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

2 kommentarer
    1. Ja, det er så bra at vi lærer underveis! Slik bli livet bedre på fler måter når man blir litt eldre synes jeg! Man lærer hva man skal godta å ikke! Klem! ❤️

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg