Jeg har malt med glitter!

Min kreative side har virkelig fått utspille seg.

Det er nesten så jeg begynner å tro at jeg bør kjøpe meg lerret og maling, bare for å få tilfredsstilt det kreative. I alle fall har jeg gått løs på huset her, og det begynner virkelig å falle på plass. Som tidligere nevnt skal gjesterommet gjøres om til kontor, rett og slett fordi jeg må ha et sted å jobbe og studere. Det er mer støy i stueområdet, i tillegg til at Haakon er mer hjemme i disse dager. Altså må jeg ha et sted der det er helt stille, og der jeg klarer å konsentrere meg. I tillegg tenkte jeg at rommet kan brukes til å lage YouTube-videoer, om det har en kul bakgrunn. Og vet du hva jeg har gjort? Først grunnet jeg hele rommet med industriell grå, deretter har jeg strøk for strøk ført på glittermaling. Innboksen på Instagram rant over av spørsmål om hvor det fåes kjøpt! Enkelt og greit kjøpte jeg glittermalingen hos Fargerike. Dette er den nye serien som heter «Marcopolo». Det koster cirka 600 for 1 liter, og du bør male med en bred kost. Først bør man grunne i en vanlig farge, slik at du ikke må ha to strøk glitter.

Dette var så gøy, og effekten veggen har fått er sykt kul! Jeg har malt i strøk nedover, for med denne kan du lage ulike strukturer, da den liksom etterlater seg spor ut ifra hvordan du maler. På bildene har jeg kun ett strøk etter ett strøk grunning, altså var dette veldig fort gjort.

Nå gjenstår det å finne passende møbler. Egentlig har jeg lyst på et arbeidsbord i speil – altså slik som Classic Living og slike nettbutikker har. Jeg har ikke funnet noe jeg vil ha enda, så jeg må lete litt. Send meg for Guds skyld en link om du ser noe glamorøst som kunne passet inn. Jeg har malt stolen dere ser på bildet med glitteret også, så den skal passe i rommet.

FØR:

ETTER:

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

46 kommentarer

Siste innlegg