Jeg har gjort den privat

Hei! 

Jeg har fundert litt på hva jeg skal gjøre med Instagram. Jeg har jo aldri hatt dette som den største plattformen min, og er heller ikke noe “flink”. Jeg legger ut bilder jevnlig, og stories… Men det blir aldri noe “tess”. Jeg kler meg jo heller ikke i sykt kule farger, tar bilder ved taggede vegger i Oslos bakgater, eller bor på Bali store deler av året…. I og med at denne kanalen er det den er, så tenker jeg at jeg må endre den litt, for at det skal være noen vits i å følge den. Derfor har jeg startet med å gjøre kanalen privat, slik at kun følgere skal kunne se hva jeg legger ut. Jeg tenker at det er noe litt kulere å kunne spisse innholdet til akkurat dere som følger meg. Jeg vil at følgerne mine skal føle at de er en del av noe mer spesielt, og at det er litt mer eksklusivt å følge meg. Jeg kommer fra nå av til å gå gjennom profilene som vil følge meg, og eventuelt følge tilbake om jeg oppdager noen kule profiler.

 

Om du følger meg, så vil du også kunne ta en titt på høydepunktene mine, der du både finner minner fra PH 2018, Charterfeber 2018 og 2019, i tillegg til litt interiør, reise, dyr og skjønnhet. Det hendet at jeg deler gode tips med dere ift sminke, ansiktsmasker og så videre. Som dere kjenner litt til, så er det også et sted jeg deler nyheter på, om det skjer noe spesielt. Jeg tror at dette blir sunt for meg, da jeg vet at jeg fra nå av kun snakker til følgere, og ikke til masse stalkere som bare er inne for å snoke. Under her ligger noen bilder jeg har lagt ut, for å gi dere en smakebit på hva slags innhold jeg har, om du vurderer å følge.♥

 

Nytt innlegg om noe helt annet kommer senere i dag! Om du har lyst til å følge meg, er det bare å følge lenke HER. Jeg kommer ikke til å godta om du virker til å være ute etter å spre negativitet, eller ikke har gode intensjoner.

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg