Jeg har fått nok av meg selv

Jeg begynner definitivt å lide under at jeg på sett og vis mister meg selv litt i disse dager. Nå skjønner jeg hvorfor eldre mennesker er selskapssyke… de er mye inne og alene eller kun med en samboer. Det som har skjedd med meg er at jeg er understimulert på mennesker, jeg tar ikke vare på helsen min og føler meg ikke som meg selv. Alt dette er så klart min egen skyld fordi jeg ikke har selvdisiplin til å trene hjemme. Kostholdet skal jeg få gjort noe med til uken, tenkte jeg.

Jeg bare føler at alt er skikkelig dritt nå. Jeg trenger en ordentlig utblåsning. Jeg savner å være rundt de menneskene i livet mitt som drar meg opp og får meg til å føle meg bra, og som får frem den personen jeg ønsker å være.  Nå er jeg i ferd med å bli et miserabelt nervevrak som trøstespiser og ikke lenger klarer å sette pris på de fine tingene rundt meg. Man blir ikke et bra menneske av å sitte på sofaen og synes synd på seg selv – det har jeg virkelig lært nå. Man trenger å bevege seg, få nye impulser og å bli inspirert av noe  annet enn de fire veggene man bor innenfor.

I dag trodde jeg at jeg skulle løse problemene mine. Jeg startet med å smøre meg inn med selvbruning, sminke meg masse og krølle håret. Deretter tok jeg på et par kule klær, i håp om å få tilbake litt av selvfølelsen. Resultatet? DET HJALP INGENTING. Problemene mine sitter jo på innsiden og ikke utsiden, og derfor hjelper det ikke å smøre på seg med verken selvbruning eller highlighter, for det blir bare som å sette plaster på kjøttsår som egentlig må syes.

På bildene under er jeg hverken lykkeligere eller vakrere enn jeg pleier. Det var et totalt mislykket forsøk på å finne tilbake til meg selv. Akkurat nå må jeg heller begynne å forstå at denne krisen ikke er noe jeg kan vente meg gjennom. Jeg må ta mer tak i de elementene der jeg kan bygge opp meg selv. Jeg kan både meditere, trene og gjøre andre utviklende tiltak, men da må gjennomføringsevnen skjerpes.

Noen fler i samme bås…?

 .

 

7 kommentarer
  1. Tror nok en del har det som deg nå… Jeg er ikke i samme bås, fordi jeg en type som blå holder på rutinene mine hver eneste dag, året rundt. Så jeg tar meg en treningsøkt hver dag nå f.eks. Og det gleder jeg meg til, som oftest. Hva ellers skal jeg finne på liksom? Sitte ENDA mer i sofaen? Og bli deppa, sur og lat? Huff, nei takk… Denne krisen skal fader meg ikke ødelegge den gode formen jeg er i! Hvis jeg hadde latt det skje, hadde jeg gått hardt i kjelleren altså! Hoh…
   Så bestem deg nå: hva skal til for å få tilbake den Aurora du var før corona? Og, JUST DO IT! Har troa på deg!
   Klem! <3

   1. ÅÅå, kjære deg! Takk for at du skriver… Jeg skulle virkelig gjort som deg, for jeg er nettopp endt opp sånn som du skriver du ikke ville selv. Jeg må manne meg skikkelig opp og snu om i hodet. Gi gjerne tips om hva slags hjemmetrening som er gøyest <3 Klem!

    1. Åhhh, du da… Det er fort gjort å falle av. Jeg er en litt sjelden type. Jeg er litt ekstrem av meg, haha! Men på en fordelaktig måte. Har trent i mange år nå, og har aldri hatt opphold. Så jeg er litt heldig sånn sett. Er også PT. Utrolig glad i trening. Kan gjerne gi deg noen treningsprogram du kan gjøre hjemme. Ta en øvelse per muskelgruppe f.eks. slik at hele kroppen trenes hver gang. Kjør dette annenhver dag f.eks.
     Økt 1. Rygg: sittende roing. Bryst: armhevinger. Bein: utfall. Rumpe: hip thrust. Mage: russian twist.
     Økt 2. Rygg: nedtrekk. Bryst: dips. Bein: knebøy/airsquats. Rumpe: hunden. Mage: planken.
     Økt 3. Rygg: Face pull. Bryst: flies. Bein: step up (bein på bord/stol) Rumpe: kick back. Mage: bekkenløft.
     Kjør 12 repetisjoner, 3-4 sett pr. muskelgruppe. Du trenger ikke mye utsyr til dette, men det hadde vært flott med minibands, og en lengre strikk/bånd. En lengre strikk/bånd er nødvendig for nedtrekk, face pull og flies. Jeg fester strikket/båndet over døren eller noe form for “stang” i hjemmet. Hvis du ikke har noen strikk, dropper du bare disse øvelsene, og kjører de andre oftere. Ha en flott kveld, fine! Klem! <3

  2. Nydelig fine er du aurora.og nydelig indre så håper eg du får det fint med deg sjølv i gjenn .ønker deg fine dager fram over. Og nydelige kler du har på deg dei var super fine på deg ♥️

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg