Jeg gikk ut av komfortsonen min!!

Jeg har den siste tiden vært opptatt av å lete etter ulike måter å utvikle meg som person på. For dere som ikke var klar over det, så er måten man utvikler seg på følgende: Du må ha lyst til å endre noe og utvikle deg, deretter må du gjøre ting du ikke er trygg på eller som skremmer deg. Enkelt fortalt. Fordelen og gevinsten med personlig utvikling er at man blir kjent med seg selv, og man blir rett og slett mer intelligent. Det å finne sitt “kjerne”-selv har alltid vært på filosofers nesetipp, og det er nettopp dit jeg vil komme – til det ene, hele og fullkomne hos meg selv der jeg på sett og vis blir komplett. Dette skal kunne være veien til et lykkelig liv. Det sies at mange ikke en gang kommer så langt, selv om de har et langt liv. Noen er rett og slett ikke så nysjerrige, og de ønsker ikke å bli ukomfortable, sånn er det bare.

Og gjett hva jeg gjorde! Hehe. Den siste tiden har jeg hatt så vondt i nakken og skuldrene, mye pga litt stress og mye fysisk aktivitet i stallen. Jeg kunne alltids dratt og tatt en massasje eller noe, men jeg tenkte at jeg heller skal utfordre meg selv. Jeg tittet gjennom Sats sine gruppetimer, og fant jammen meg en “Yin-Yoga”-time som jeg brått meldte meg på. Litt smånervøs dro jeg på meg det mest selvlysende treningsantrekket jeg fant, og tok turen ned til senteret. Da jeg ankom kjente jeg at det piplet litt i kroppen. Jeg hadde litt lyst til å snu igjen, men kjente at trangen til å presse meg gjennom noe ukomfortabelt var større. Jeg varmet opp med 10 minutters ganger og gikk inn på rommet der gruppetimen skulle foregå. Jeg ble møtt av et veldig stille rom med folk som lå og gned seg i alle mulige retninger. Det var fortsatt fem minutter igjen til oppstart, og jeg fant meg selv i en situasjon der jeg smått kunne føle på en sosial angst jeg har klart å utvikle den siste tiden. Etter hvert begynte “akten”, og jeg fokuserte på å gjøre det treneren sa istedenfor alle følelsene jeg hadde. Og vet du hva? Det gikk dødsbra. 

Etter denne opplevelsen kunne jeg i dag ri med mye mindre spenninger i kroppen, og jeg sov veldig godt. Jeg kommer definitivt til å fortsette på disse yoga-timene, også tar jeg noe mer utfordrende når jeg er kalr for det. Og den sosiale angsten, den skal i hvert fall bort!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg