Jeg ga Haakon et løfte om…

Reklame | Famme.no

I går fikk jeg av en eller annen grunn en idé, og det innebare at jeg må love Haakon…

At denne uken skal jeg trene alle dager uten om lørdag og søndag…

Husk koden “Auroragude-30” for 30% avslag på alt hos Famme.no! Gjelder også oppå salg.

Greia er at jeg har vært litt lazy i det siste, og jeg må gjøre noe for å ha flere mål å strekke meg etter. Jeg har jo hatt så enorm fremgang siden juni, og da er det lett å bli litt lat når man ikke har like mange mål å strekke seg etter. Derfor må jeg sette meg nye mål, nye utfordringer og finne ny motivasjon til å fortsette å trene like mye og følge planen min. Akkurat nå som mørketiden kommer merker jeg at lysten til å bevege seg like mye blir mindre,og da tror jeg det er veldig viktig å være bevisst på problemet.

Husk koden “Auroragude-30” for 30% avslag på alt hos Famme.no!

Jeg skal ikke trene superhardt, men jeg skal trene mine vanlige styrkeøkter mandag, onsdag og fredag, men tirsdag og onsdag gjør jeg det heller så lett som å jogge og gå fort opp mot 1 time, litt etter dagsform. Jeg har gjort en deal med Haakon om at vi kan trene sammen de to dagene, og derfor er det nesten litt skummelt. Jeg føler jo at jeg MÅ gjennomføre siden jeg involverer andre i planen min.

Jeg håper at en uke med 5 økter kan gi litt ekstra energikick, og ikke minst mestringsfølelse. Jeg har trent 100% likt så lenge at jeg tror litt variasjon kan gjøre stor forskjell på treningsgleden.

Jeg skal snart også bestille litt nye treningsklær fra Famme, men har ikke bestemt meg hva jeg skal gå for helt enda… Jeg tror jeg vil gå for noe ekstra fargerikt om mulig, eventuelt om de har noen litt varmere plagg inne, siden jeg er frysepinne deluxe….

Ellers er motivasjon alltid et element i det vi driver med. NOE må holde oss i gang. Hva gjør deg motivert? Jeg vet at jeg trigges av resultater og mestringsfølelse, og at jeg faktisk har gjennomført.

Ha en fin mandag videre!

 

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg