Jeg føler meg misforstått på tv

Årets charterfeber er ferdig på skjermen denne uken, og jeg sitter igjen med litt blandede følelser. Programmet er veldig humoristisk vinklet, og jeg merker at jeg på en måte er ferdig med å bare la dere se min tullete og useriøse side.. jeg har lyst til å vise menneskelige kontraster. Jeg husker at jeg likte sånn å være med på Paradise hotel på grunn av at publikum fikk se hele meg, og ikke bare små biter. Der viste jeg meg selv både som dum, smart, slem, snill og rett og slett som en god løk, med mange skall. Det kan selvsagt spekuleres i om kommentarene har gått til hodet på meg, men jeg har ikke lyst til å kun være den versjonen av meg som er blitt vist i Charterfeber. Jeg har vært med på en del tv nå, og blir nærmest sjalu på de som har muligheten til å vise sitt sanne jeg, som er det de er gode på – når de har muligheten. Jeg tror at de fleste som er med på ulike tv-programmer, har en eller annen x-faktor som gjør at de er blitt castet. I Charterfeber er vel min X at jeg ofte snakker før jeg tenker, og at jeg kan være litt prippen når jeg blir satt i ubehagelige situasjoner. Som mange andre, så er jeg selvfølgelig ikke perfekt, og har mine dårlige sider. Når man lager et realityprogram, taes man ofte gjennom hele følelsesregisteret, og i år valgte de ikke å vise meg når jeg er entusiastisk og glad, men heller når jeg er sutrete, nedfor, irritert og oppgitt. Vet du hva de ikke viste? Fleur og jeg dro en dag og kjøpte en DIGER enhjørning (oppblåsbar), og vi hadde det sykt gøy. De viste heller ikke hvor glad jeg faktisk var da jeg så alle hestene på gården der vi skulle ri… Det er også tatt bort et klipp der mamma støtter meg og holder rundt meg fordi jeg var veldig nær å få et sammenbrudd da vi var på besøk i en liten by oppe i fjellet… Jeg kastet også en pølse til skogs en dag, noe som i og for seg faktisk var ganske gøy.

Men ey. Det har jo vært gøy også. Jeg har ledd veldig mye av å se på denne sesongen, men jeg har virkelig ikke fått vist dere hele meg. Mamma har jo entret scenen i Charterfeber, og det hadde ikke forundret meg om hun ble fast inventar i årene fremover… Hun er virkelig en morsom person, og hun sier alt som faller henne inn, og er ikke redd for hva andre tenker. Mamma og jeg har alltid hatt et veldig sterkt bånd. Det kommer kanskje ikke så godt frem på tv, da dere kun får se kranglingen vår. Som alle andre familier, så er vi flinke til å irritere hverandre, men i tillegg er vi dønn ærlig med hverandre, noe som er et resultat av at vi kjenner hverandre godt, og vet (for det meste) hvor grensene går.

Man må tåle en trøkk for å være med på ulike tv-programmer, tro meg. Det er fort gjort at situasjonene du ser for deg ikke er like på tv som de var for deg i virkeligheten. Man kan alltid savne å få ting vist fra sitt eget perspektiv. Denne gangen var det ikke helt slik, men det betyr ikke at jeg aldri vil bli med på noe igjen, ingen fare. Jeg må bare lære enda litt mer om meg selv, og heller fokusere på mine egne verdier.

Jada. Vi er vi, og det kan ingen ta fra oss. Fremtiden vil vise hva dere får se mer eller mindre av. Alt jeg vet, er at jeg er veldig positiv. Jeg krysser fingre og tær for at ting blir like bra som jeg tro de kan bli ♥

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

6 kommentarer
  1. Syntes dere er kjempe gøye å se på.
   Liker folk som er seg selv!
   Skjønner godt man kan bli litt frustrert når TV alltid skal klippe bort mye og kun legge til det man “dummer” seg ut.
   Men dere gjør charter feber gøy!
   Harstad familien, Tove og Bjørge og dere er mune favoritter ❤

  2. Syntes dere er kjempe gøye å se på.
   Liker folk som er seg selv!
   Skjønner godt man kan bli litt frustrert når TV alltid skal klippe bort mye og kun legge til det man “dummer” seg ut.
   Men dere gjør charter feber gøy!
   Harstad familien, Tove og Bjørge og dere er mune favoritter ❤

  3. Altså må bare si at jeg ELSKER dere på charterfeber! Serien er jo ment humoristisk og klippet deretter. Hvis ikke seere klarer og skjønne det og ta det hele med en «klype salt» så burde de kanskje finne nå annet seriøst og se på😅

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg