JEG ER TILBAKE FRA….

Den siste tiden i livet mitt har vært et skikkelig eventyr. Jeg har ledd til jeg har grått, grått til jeg har ledd, vært skuffet, lettet, lykkelig og ulykkelig. Jeg har møtt mennesker som har gitt meg utrolig mye mer enn jeg kunne drømme om, men selvfølgelig har jeg også møtt det motsatte. Livet er et lære, man må alltid lære! Jeg hadde lave forhåpninger da jeg sa ja til å bli med på dette, og det har derfor vært grensesprengende for meg å oppleve mennesker på et slikt plan som jeg har fått lov til. Jeg har lært mye om meg selv, og jeg har fått lov til å være den beste utgaven av meg selv, en utgave jeg hadde glemt fantes, men som egentlig er det nærmeste jeg kommer et “kjerne-jeg” i min unge alder. Tusen takk til alle involverte parter!

Hvor har jeg vært? Jeg kan selvfølgelig ikke si dette enda, og skulle ønske jeg kunne… Jeg vet at det i hvert fall blir avslørt innen nyåret. I mellomtiden er det bare å nyte Charterfeber. Fra og med mandag kommer jeg med i episodene, så det er bare å glede seg. Jeg reiser som nevnt med min mamma og søster, og kan beskrive mamma som kvinnenes svar på Charter-Svein. Hun er klin gal (på en bra måte), og dere kommer til å le dere skakk. Som alle familier har vi en egen dynamikk der vi hele tiden veksler på å være misfornøyde og glade. Jeg er blitt veldig glad i å lage tv nå, og det håpes på nye prosjekter i fremtiden. I tillegg har jeg og en annen kjent person bestemt oss for å lage YouTube sammen, og det kommer til å bli kjempebra! Jeg gleder meg sånn.

På bildene ser dere meg og deler av min bagasje etter endt innspilling, i tillegg en av de andre som har vært med på innspilling. Ser dere hvem det er?. Midt i avslutningen skulle vi feire vel overstått innspilling + at jeg måtte ha med all bagasjen min. En veldig hyggelig og fin kveld som jeg vil minnes lenge. Tusen takk til alle som fikk meg til å smile denne kvelden!

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg