Jeg er med i en musikkvideo!

Hei, for en flott dag å stå opp på!

Jeg hadde gledet meg lenge til denne dagen, for jeg visste en liten hemmelighet, og det var at Joakim Kleven skulle slippe sitt konsept “Generation 2.0”. Jeg er så sykt stolt over å ha fått lov til å være en del av dette, for det henger så sterkt i tråd med mine verdier og ønsker for menneskene rundt meg. Musikkvideoen er bare dødskul, og jeg håper du er enig! Det er veldig mange kjente ansikter med, slik som Sophie Elise, Ulrikke Falck, Grunde Myhrer, Kristine Ullebø – listen er lang, og det synes jeg er fantastisk! Det er vel sjelden man får med så mange kjendiser på å fremme nos som er positivt for samfunnet vårt. Dagen med filming var så sykt moro. Det ramlet inn det ene kjente ansiktet etter det andre, og alle var så søte mot hverandre – og dro hverandre opp! Legg også merke til at Goose, hunden min er med i videoen, det var skikkelig kult! Du kan se musikkvideoen her:

«Generation 2.0» er en plattform som retter seg mot ungdom fra 13 til 27 år. Her skal man få en mulighet til å vise frem sitt talent – uansett hvilket. Her skal ingen «stemmes ut» – bare presenteres, løftes frem, og anerkjennes. Når du får anerkjennelse for noe du brenner for, er god til, noe du står for –  så gir det selvtillit, og du tør kanskje bruke stemmen din mer. Mene mer. Tørre mer. Tro mer på deg selv.”

Er ikke dette fantastisk? Dette gir mulighet til så mange å vise seg frem for sitt talent og den de er! Jeg kopierte nettopp lenken til nettsiden og sendte til en venninne fordi jeg vil at hun skal registrere seg. Jeg har ikke ord for hvor flott dette er! Det er virkelig imponerende at Joakim åpner seg slik som han gjør, og at han bruker sin bakgrunn til å gjøre noe bra, som kan hjelpe unge mennesker. Her er poenget å dra andre opp, og det er derfor fjernet ting som poeng, antall likes og konkurranse. Litt av konseptet er altså å la folk vise seg slik de er, og for talentet sitt utenom å sammenligne det med noen andre.

Du kan få vite enda mer om Generation 2.0 på disse kanalene:

Instagram

Nettside

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg