Jeg er ikke lenger i et management

Hei!

Mandag er her, og mine mandager er nok litt annerledes enn andre sine. Jeg sover alltid litt lengre på mandager, for å starte uken med ekstra energi. Helgen tok mye energi, og jeg kan mildt si at jeg kjenner på dette nå. I skrivende stund ligger jeg under dynen med en snorkende hund ved siden av meg. I dag må jeg planlegge uken, dra og ri, også er det mulig jeg skal få sendt hundene på tannrens, jeg må se hva det blir til. (Under ser dere fredagens antrekk.)

Det har begynt å tikke inn litt spørsmål angående dette med management. Mange fikk med seg at jeg signerte med et i sommer. Det er andre gang jeg har valgt å ha management. Et management har som hensikt å hjelpe med å bygge opp merkevaren din, i tillegg er det vanlig at man har en manager som er med i møter, ordner praktiske ting slik som hotell, reise og annet når du er på farten. Livet blir på sett og vis lettere med en manager. Som regel pleier også managementet å forhandle avtaler for deg. I mitt tilfelle blir det jo i forbindelse med sosiale medier eller TV-opptredener. Siste signering gjaldt kontrakten kun SoMe, men allikevel deltok jeg på noen opptredener på TV også.

I hvert fall… for ikke lenge siden gikk jeg i tenkeboksen på hvor lønnsomt det akkurat nå ville være for meg å ha management. Til slutt måtte jeg innse at det kanskje ikke hadde så mye for seg, i hvert fall ikke akkurat der jeg er i dag. Jeg er så midt på treet, og det er rett før moroa skal begynne. Inntil videre er det mye skatt som skal betales, planlegging som må gjøres og rett og slett mye ansvar. Jeg har hatt mye god karma i det siste, og det virker som at flere brikker faller på plass, selv om jeg ikke helt planla det slik. Helt ærlig følte jeg at jeg hadde null kontroll for bare 6 måneder siden. Nå er veien fremover litt mer tydelig. Av denne enkle grunnen valgte jeg å ikke lenger vært signert med det gjeldende managementet, og tror at det blir det rette. Jeg fikk også god forståelse av min manager, som forsto situasjonen min. Dette gjorde også hele situasjonen litt hyggeligere, for det er ikke alltid hyggelig å bryte kontrakter, i hvert fall ikke om andre blir sinte og oppfører seg uprofesjonelt fordi de er bitre. Om jeg signerer med et annnet management noen gang, det må fremtiden vise. Jeg må i hvert fall tenke meg godt om når jeg tar beslutninger, så jeg ikke er for rask på avtrekkeren. Fordelen med en manager er jo at de kan guide deg gjennom situasjoner der utfallet er viktig. Nå står jeg på bar bakke, og må passe på meg selv. Bransjen jeg er i er full av veier som ikke lønner seg å ta, så det gjelder å være skjerpet for min del fremover.

Så her står jeg… Ting føles veldig spennende, men det er også litt skummelt! Her står jeg alene og jobber med å bygge opp ingenting annet enn mine egne profiler. Det er ingen sjef som kommer og sier at jeg skal glemme de dårlige tallene fra forrige periode, og jobben min er ikke ferdig selv om klokken er 17. Det krever mye innsats å jobbe for seg selv, men belønningen kan også bli veldig høy. 2019 har lært meg vanvittig mye både om meg selv, andre og livet. Hadde det ikke vært for 2019, så ville jeg antakelig vært en helt annen person – og det ville ikke vært en glad og optimistisk en, men heller en som var konstant redd for neste dag.

Jeg har en mening med dette innlegget, og det er først og fremst at du må følge drømmene dine. Da jeg skrev kontrakt med managementet i sommer, så var jeg sykt glad for at de ville signere med akkurat meg. Jeg ante ikke hvor jeg stod, annet enn at jeg måtte jobbe for å følge drømmer, heller enn å følge den «trygge veien». Du er så sykt mye tøffere enn du tror, men alle reiser starter som regel med et lite push i riktig retning.

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg