Jeg er blitt klin gal

Jeg vet ikke hva som går av meg… I år har jeg blitt helt besatt av å pynte til jul. Haakon og jeg har brukt flere tusen kroner allerede, og det er på tide å bremse. I tillegg fikk vi på plass et helt nytt og lekkert bord til tvén i dag, så alt hjemme føles veldig bra. I dag dro vi for å handle litt til julebordet som vi arrangerer på lørdag. OMG, jeg gleder meg. Vi skal servere julepølser, medisterkaker, juleskinke og litt godis. I forbindelse med julebordet gikk vi til innkjøp av et nytt tre i dag, og mer julepynt. Vi kunne ikke sitte stille, så juletreet er stivpyntet.

Men EY! Se på dette, da? Det er mamma sitt forslag å pynte treet med røde roser, og jeg synes det gir personlighet til treet, og gjør ting litt særegent. Ellers er det for det meste dekorert med ulike sølvkuler. Det er også et par elger og juletrær i sølv, men jeg har tenkt at vi trenger flere, for de synes ikke så godt. Nå vil jeg bare få ferdig alle julegavene, slik at det er fullt under treet. Hvorfor i alle dager har jeg så hastverk? Ærlig talt har jeg ikke noe svar på det…

Nå er jeg faktisk helt utslitt. Haakon har tross alt ferie, og jeg har allerede latt meg påvirke av hans vaner, så senest i går ble det noen glass vin, jeg har sovet til halv ti, og det kan se ut som at det blir pizza til middag…. Gud bedre, jeg har lite selvkontroll når jeg ikke er alene. Men det er jo veldig godt med pizza, så jeg bør vel være takknemlig for at Haakon støtter meg i å spise det midt i uken, haha.

 

HÅPER ALLE FÅR EN FINN LILLE LØRDAG ♥ OG IKKE MINST AT DERE ER LIKE BESATT AV JULEN SOM JEG ER!

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

4 kommentarer
  1. Så koselig med all jullepynten. Originalt å bruke roser, det ble fint! Jeg ble besatt av jul da jeg fikk mitt eget hus, så kjenner til følelsen! Herlig 🙂 kan du vlogge forberedelser til julebordet dere skal ha?

  2. Hadde du farget håret ditt litt mørkere. Hadde du vært veldig lik Lady Gaga i filmen Shallow. Så på den og da kom jeg på hvor lik du egentlig er henne i filmen.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg