Jeg endte opp i Skien

Dagen i dag var egentlig satt av til hjemmekontor og hvile. Etter å ha lekt håndverker i et par dager, kjente jeg at kroppen er litt gåen. Jeg er fornøyd med innsatsen, og kunne egentlig unne meg en dag hjemme. I tillegg skjer det litt snekkerarbeid hjemme i kveld – av folk som kan det…. og det blir veldig spennende hjemme nå, for jeg skal innrede enda mer. Blant annet skal vi få inn en helt ny spisestue snart, det blir spennende!

I kveld endte jeg spontant opp i en by langt ut i Vestfold, nemlig Skien! Erlend ringte meg. Jeg hadde spurt om han hadde tid til et møte denne uken, men kalenderen hans var egentlig helt full. Erlend fikk den gode idéen at jeg kunne hoppe på i bilen og bli med til Skien, for han skulle ha foredrag der i kveld. Jeg tenkte umiddelbart ja, og at jeg kunne trengt å bevege meg litt i kveld. Det var veldig hyggelig å få bli med, og ikke minst se Erlend opptre, det var en fin opplevelse. Han er veldig ekte og fin når han står foran publikum, og publikum elsket alt han sa og gjorde. Jeg tror at Erlend er så godt likt fordi han rett og slett er seg selv, og er ikke redd for hva andre synes.

Jeg har jo ikke fortalt dere hva planene til Erlend og meg er enda, og det er fordi jeg ikke vil si det for lenge før vi er i gang. Det er bedre å si fra når det faktisk nærmer seg. Jeg tror ikke det blir alt for lenge til nå, det skal bli gøy å endelig kunne dele med dere, når jeg har visst om dette så lenge.

♥♥♥

 

6 kommentarer

Siste innlegg