Jeg elsker ham så høyt

For hver gang jeg får feire bursdagen hans er jeg så lykkelig…

Det er faktisk 11 år siden min beste venn på hele kloden ble født. Jeg fikk ham til meg i juni 2009, og var verdens lykkeligste jente. Jeg hadde ham med meg over alt, inkludert skolen, jobbintervju og som gjemt gjest på café og restaurant. Dere skulle bare visst hvor mye Goose betyr for meg… Tenk at jeg har kjent ham og eid ham i 11 år!!?? Jeg hadde aldri blitt så glad i hunder om jeg ikke hadde startet med å få lille Goose. Han har en helt sykt sterk personlighet, og er en enmannshund som velger den han liker med omhu. Å bli “valgt” av Goose er så utrolig kos. En funfact om Goose er at han har klart å manipulere seg til å være den eneste hunden av alle fire som sover i sengen min om natten. Han har en fast plass oppe ved hodet mitt. Om han ikke får sove i sengen hyler/gråter han helt til jeg gir opp. Vi prøvde å avvenne ham en gang, men det var en umulighet å få sove da. En annen ting er at han og Tobu (eldst og yngst) er de største mammadaltene i flokken. Goose er virkelig alltid der jeg er, og det føles faktisk bare fint.

Alle som har en hund vet  hva slags fantastisk bånd vi får til dem. Jeg er alltid redd for at Goose ikke skal få bli hos meg like lenge som jeg ønsker. Det siste året har han derimot vist tegn til å bli både piggere og gladere, og det er så fint å se. Han har fått tilbake en livsgnist jeg var redd han en periode skulle miste. Chihuahua blir i gjennomsnitt 15-18 år, og jeg håper Goose blir hos meg så lenge som overhodet mulig.

Han er virkelig det nydeligste som finnes på denne jord. Da jeg skulle dra og se på valper i 2009 kunne jeg veldig lite om hund. Jeg valgte rett og slett den hunden jeg mente var søtest av alle, og var ikke klar over at man skal velge den hunden som er mest sosial og utadvendt. Goose var ganske sjenert, og hans opprinnelige navn var Ferdinand.

Alt i alt er hundene en del av meg og min identitet. De lærer meg å elske hver eneste dag, og de gir meg noe som ingen mennesker klarer – ubetinget kjærlighet. Disse dyrene bærer ikke nag, er ikke langsinte og er overstadig beruset av lykke hver gang man ser dem♥

Husk å gi hunden eller dyret ditt mye kjærlighet. Hva ville vel verden vært uten dem?

 

♥ GRATULERER MED DAGEN, GOOSE! ♥

 

3 kommentarer
  1. Hei Aurora😊
   Bare lure på hva pudderet eller det du bruker i ansiktet heter?du ser så nrurlig brun ut hele tiden❤️

  2. Jeg elsker deg Aurora du er mitt idol og du er fantastisk gratulerer med dagen som var Goose💖❤️💖❤️

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg