JEG AVSLØRER TV-OPPTREDEN

ENDELIG! Det er lenge siden dette tv-programmet ble spilt inn – det var faktisk helt i starten av året, så jeg har måttet holde dette hemmelig en stund. De eneste som har visst om det har vært familie og et par nære venner, det vil si folk jeg stoler på. Sånn er det i denne bransjen, mye hemmeligheter. Jeg husker hvor sykt ille det var å holde hemmelig i 2014 at jeg vant Paradise Hotel. Det var vanskelig da folk var skikkelig lei seg når jeg fikk motgang på tv. Og her igjen, nå i august får dere se meg på skjermen igjen, det blir så gøy.

Men hallo! Dette som dere har ventet på: JEG ER MED PÅ EN NY SESONG AV CHARTERFEBER! HURRA! Jeg vet ikke med dere, men fjorårets sesong var sykt morsom. Da mener jeg ikke meg selv, men hele sesongen i sin helhet. Da jeg ble ringt og spurt om å bli med igjen var jeg så sinnsykt glad! Jeg fikk også snuse litt på hvem jeg kunne tenke meg å reise sammen med. Det første som slo meg var mamma. Deretter endte det med at jeg også tok med en av søstrene mine. Vi dro altså på en familietur! Jeg skal LOVE dere at dette blir veldig underholdende, på godt og vondt. Jeg er ingen helgen, og gudene vet hva dere får se på skjermen. Jeg bare vet at jeg gleder meg!

Skal dere se på?

3 kommentarer
    1. Hadde de hatt muligheten, og ikke gått for deg i dette programkonseptet, ville det jo vært hjelt krise! Du er jo som skapt for det konseptet her, -akkurat passe malplassert blandt glorete turistremedier og blodharry badetøy (haha)

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg