JA, JEG ER PÅ INNSPILLING!

KAN DERE TRO AT DETTE ER UTSIKTEN FRA ROMMET MITT?

I går ankom vi nydelige Tenerife. Jeg er faktisk ganske glad i stedet allerede, til tross for at jeg ikke har sett noe særlig av det enda. Det jeg har sett er selve hotellet vi bor på, litt gater og i det fjerne, fjellet Teide, som både er vulkan og fjell, og ikke minst Spanias høyeste fjell. Ellers har jeg sett litt vakre detaljer i form av blomster og trær, og jeg tenkte dele litt bilder med dere.

Nå har jeg nettopp spist en skikkelig god frokost. Det ble sykt dårlig mat i hele går, og derfor tenkte jeg å detoxe meg selv i dag. Dagen startet i går med pølse til frokost, toast på flyet, toast på hotellet og burger til middag… Jeg er mildt sagt oppblåst og vannete i kroppen. Frokost i dag bestod av to egg, frukt og yoghurt, dobbel grønn te og kaffe. Jeg skal heller bli litt sulten igjen, bare så jeg ikke føler meg som en gravid luftballong.

Det var jo selvfølgelig noen av dere som la merke til at jeg hadde på meg en mikrofon på bildene i går. Grunnen til at jeg ikke skjulte mikrofonen nå, er fordi dette faktisk er noe jeg har fått lov til å fortelle dere om – FOR ÈN GANGS SKYLD! Jeg kommer til å avsløre litt senere hva vi spiller inn, men tenkte høre om dere har noen vid anelse på hva det kan være for noe??? Hintet er jo at vi er på et skikkelig varmt og fint sted, og Haakon er her med meg! ♥

Men OMG, det er sååååå sykt fint å være i varmere strøk! Jeg blir lykkelig for hver eneste palme jeg ser, og det er så mange vakre farger! 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg