INSTAGRAM KRISE!!!

Herregud, nå er det virkelig krise på sosiale medier for min del… Jeg har lenge slitt med instagrammen min, og gudene vet hvorfor. Den er så utrolig rotete, og jeg får nesten bare en haug med slibrige og kleine henvendelser fra spam-profiler hver eneste dag. I tillegg tror jeg at 70% av følgerne er ghost-profiles – altså gamle brukere og spam. Jeg vil heller har 5000 ekte følgere enn 50.000 fulle av møkk. I tillegg har jeg i det siste opplevd mye rare bugs, der kommentarer blir fjernet og merkelige mailer om innlogginsforsøk. Jeg vil bli kvitt all denne møkka, men det kommer med en pris…

Følgere er ikke alt her i verden, tro meg. Men for at jeg skal kunne gjøre det enkelt for dere å for eksempel swipe up, så må jeg ha 10.000 følgere, LOL. Så jeg trenger virkelig at dere hjelper meg med å nå målet ved å følge meg. Jeg føler meg helt sykt patetisk når jeg skriver dette innlegget, men jeg tror faktisk ikke at jeg har noe valg……. HERREGUD… Ellers får jeg jobbe like hardt med profilen min som alle andre må ved bruk av hashtags og aktivitet, hehe. Jeg suger på sånt, så det kan jo bli interessant.

DU KAN FØLGE MEG HER! Jeg kommer til å sette i gang litt konkurranser og så videre i håp om at det skal hjelpe litt ♥

Akkurat nå ser profilen min ca sånn her ut. Jeg har lagt opp litt bilder så den ikke bare skal være helt tom, også skal jeg fokusere på å være skikkelig aktiv der også, sammen med bloggen ♥ I og med at jeg ikke får Swipe up før 10K, så legger jeg ut et bilde hver dag for å fortelle om nye innlegg.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg