I går ble jeg “trollet” av en kjendis!!!

For første gang siden jeg tok over bloggen har jeg blitt “trollet”!

Og ikke nok med det, den som trollet er en kjendis! Jeg kommer ikke til å nevne navn, men dette er en person som er godt kjent i hele Norge. Denne personen sa en god del negative ting om de fleste innleggene mine og var generelt ganske misfornøyd med det meste.


Problemet her er at denne personen ga meg ingen tips til hvordan jeg kan gjøre det bedre! Jeg tar gjerne kritikk eller irettesettelser, men gi meg i det minste en tilbakemelding på hva jeg kan gjøre annerledes!?

Jeg har fått en del tips fra mange av dere, så det setter jeg pris på. Aurora har også gitt meg en del tips som jeg prøver å følge så godt jeg kan.

Jeg er egentlig overrasket over at jeg kun har fått dritt fra én person og jeg er også overrasket over at det tok såpass lang tid før jeg fikk den første dosen med drittslenging, jeg forventet det tidligere.

GENERELT mener jeg at nett – troll er noe av det mest tragiske og idiotiske vi har i dagens samfunn. Dette er mennesker som gjemmer seg bak anonymitet og skriver fryktelige ting til andre mennesker. Det har ingenting med ytringsfrihet å gjøre, det omhandler feige personangrep som ofte dypt kan såre andre. Jeg håper at det en dag blir straffbart med ganske graverende konsekvenser å anonymt angripe andre personlig. Heldigvis har ikke Aurora blitt veldig utsatt for slike ting, men det kommer stadig noen skikkelig stygge og personlige kommentarer som kan omhandle alt fra utseende til generelle meninger om henne, disse kommentarene er som regel fra feige personer som ikke tør å stå for det de sier og velger å være anonyme. Jeg syns absolutt at folk skal få lov til å si sin mening, men stå frem og ikke vær for feig til å vise hvem du er!

Uansett, takk til alle dere som er hyggelig og sier fine ting! Det er flest av dere heldigvis!

– Haakon

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg