I dag var jeg innom Aurora!

Nå er jeg hjemme igjen! Det var en lang tur, men det var hyggelig. Skader ikke å fylle dagene litt nå som jeg uansett har ferie. Dessuten vet jeg at Aurora ble kjempe glad for at jeg leverte en del av tingene hun glemte å pakke med seg.

Jeg fikk, som tidligere nevnt, dessverre ikke lov til å møte Aurora… syns det er litt rart, jeg snakker jo med henne på FaceTime hver fjerde dag. Men jeg møtte en kjempe hyggelig jente fra produksjonen som tok i mot tingene jeg hadde med og skulle gi dem til Aurora. Hun lo godt da hun så den enorme enhjørningen og lovte meg å hilse masse!

Det er mange av dere som har prøvd å gjette hva Aurora spiller inn. Det er faktisk en del av dere som har hatt rett! Jeg kan i alle fall meddele at dette er det mest “prestisjetunge” programmet hun har vært med på til nå og det er et program som er veldig kjent i hele Norge. Jeg gleder meg veldig til å se dette på TV!


Mens vi venter på dette programmet, husk at Charterfeber snart har premiere!

– Haakon

4 kommentarer
    1. Men se her.no har allerede gått ut med hvilket annet program enn charterfeber hun skal være med på?? Så hvoror er det hemmelig🤔

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg