I dag skjer det!

Akkurat nå sitter jeg på jobben til Haakon, og jeg er superspent på dagen. Om et par timer skal jeg inn til Oslo og spise lunsj med en venninne, før jeg må sjekke inn på hotellet mitt og gjøre meg klar til premiere i kveld. Å skulle få se første episode av Camp Kulinaris føles veldig spesielt. Nå som jeg har sett en del klipp, kan jeg ikke annet enn å tenke at denne sesongen blir rågod. Casten er en genial sammensetning av morsomme, selvironiske og gøyale personer som sørger for at du kan benke deg fast i sofaen og bare nyte førsteklasses underholdning. Jeg elsker disse menneskene, og det håper jeg du kommer til å gjøre også.

Så i kveld må du skru på tv´en din.. Jeg skal nok slutte å spamme som mye om Camp Kulinaris, for fra i dag er vi jo i gang. Selv om jeg ikke bør gjøre det, så leste jeg et kommentarfelt hos Viaplay. Videoen var fra da Kjartan slo ihjel en breiflabb… Mange var ganske besserwissere i kommentarfeltet, og påpekte hvor naturlig det er å ta livet av dyr. Selv om jeg fortsatt spiser kjøtt, vil det aldri føles naturlig i mitt hode å drepe, til tross for at det må gjøres om man skal kunne spise dyret. Jeg spiser faktisk ikke fisk, og derfor var det litt nytt for meg å se hvordan man avliver en breiflabb. Jeg har ikke sett fisk bli avlivet siden jeg var barn og på fisketur med pappa. Stakkars fisk, herregud… De svømmer liksom fritt, og plutselig skal de opp på land og bli kuttet hodet av. Jeg føler med dem.

Søvn var undervurdert i dag, og jeg stod opp klokken 06:00, noe jeg ikke har gjort på år og dag. Jeg tror faktisk jeg må sette av tid på hotellet i dag til en powernap, om jeg skal takle å være sosial og lenge oppe eventuelt i natt. Vi skal i utgangspunktet ha premieremiddag, men personlig foretrekker jeg om det kan bli en god fest. Jeg synes det er synd om det skal vare kort.

Jeg håper dere gleder dere masse til premiere i kveld, og at dere ikke blir skuffet! ♥

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

7 kommentarer

Siste innlegg