I dag har jeg pakket! Jeg skal innom Aurora!

I dag bærer det avgårde!

Jeg skal innom Aurora med en del av tingene hennes som hun ikke tok med seg. Men hvor skal jeg? Det kan jeg dessverre verken ta bilder av eller si noe om. Disse produksjonsselskapene oppfører seg som FBI, jeg spurte om jeg får lov til å møte Aurora kjapt, men det lar seg angivelig ikke gjøre.

For å komme i kontakt med produksjonsselskapet måtte jeg gå med på å legge fra meg alt av gjenstander som kan spore meg. De ville at jeg også skulle kjøpe et sett nye klær som ingen har sett meg i før, for sikkerhets skyld. Før jeg dro fikk jeg en SMS fra ukjent avsender som ba meg om å stille meg noen meter ut på et jorde med ryggen til veien, så jeg gjorde det. Til angitt lokasjon og tid kom det to personer med masker for å dekke til ansiktene sine. De dro en sekk over hodet mitt og kastet meg brutalt inn i en varebil. Bilen kjørte i ca to timer til et sandtak jeg aldri har sett før. Der fikk jeg lov til å ringe produksjonen og snakket med en person med sensurert stemme. Telefonen jeg brukte ble destruert. Og nå skal jeg altså møte opp til de angitte koordinatene.

Nei, det var ikke akkurat sånn det skjedde… Det holdt med en vanlig telefonsamtale. Grunnen til at jeg skriver det jeg gjør er at disse selskapene virkelig slår på stortrommen når det kommer til å kjøre FBI – stil over arbeidet sitt. Nå skal det sies at der Aurora er nå, så er de veldig greie. Aurora får lov til å ringe meg hver fjerde dag og det er jeg veldig glad for.
_____________________________________________

Her ser dere hva jeg skal ta med!
Oppi bagen er det tre sommerkjoler, to jump suits og så har jeg også pakket ned litt såkalte “slækkeklær” til innebruk. Hun har også fått med seg rosa Canada Goose – jakke som hun liker veldig godt. Merkelig, ikke sant? Både sommerklær og Canada Goose! Jeg skal også kjøpe et par komfortable joggesko til henne. Det viktigste av alt er så klart enhjørningen, så den skal også med.

Dette blir en lang tur, men jeg har fortsatt ferie så en liten roadtrip er helt perfekt.

Dere får en oppdatering fra meg senere i dag!

– Haakon

2 kommentarer
    1. Haha, apropos enhjørninger. Har mora til Aurora skrubbet bort enhjørningen hun tok på Grand Canaria forrige sesong av Charterfeber? Holdt på å le meg i hel av reaksjonen da hun og Ann Marielle sa hun hadde nylig tatt tatovering 😂🙈

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg