Hva hadde jeg gjort om jeg….

…. ikke jobbet med blogg

Livet hadde vært veldig annerledes om jeg hadde valgt å gå en annen vei. Nå er det eneste jeg vil å fortsette på den veien jeg har tatt, og så klart skulle jeg ønske jeg virkelig lykkes en dag. Om jeg ikke hadde denne type jobb (blogg, tv, some), hadde jeg antakelig fått ferdig bacheloren min raskere og jobbet som personalkonsulent, leder eller med klær. Jeg ville nok kunne trivdes i et sånt liv også, for jeg interesserer meg veldig for mennesker.

…. kunne fått en drøm gjort til virkelighet

Det er vanskelig å bare velge én ting. Akkurat nå er min største drøm å få drømmejobben. Helt siden jeg var liten har jeg drømt om å stå foran publikum. Jeg ble spesielt inspirert av de som jobbet som programledere. Drømmen ville utvilsomt vært å få være programleder i et program som hadde gitt meg mulighet til å være meg selv, samtidig som det også kunne handle om andre ting.

…. ikke hadde hundene

Hadde jeg ikke hatt hundene i livet mitt, så ville jeg nok reist mye mer. Det som holder meg hjemme er som regel hundene. Jeg hadde nok vært mye mer hos venner, sovet over, og jeg ville reist mer til utlandet. Jeg tror at uten hundene ville jeg vært mye kaldere som person, for hundene har lært meg å ta ansvar, omsorg og å være strukturert.

…. ikke var sammen med Haakon

Hadde jeg ikke hatt Haakon, så ville jeg vært sykt rastløs, verre enn jeg er nå. Jeg hadde nok levd singellivet i Oslo sammen med Joachim. Jeg blir litt skremt av tanken… Samtidig kan det hende jeg hadde vært mer karrierefokusert og i en annen jobb. Et forhold tar mye plass i et liv, og derfor kan man gå glipp av en del. Jeg tror at jeg hadde vært litt evig singel om jeg aldri hadde møtt Haakon. Det er sykt vanskelig å finne en du vil dele livet med, synes nå jeg.

…. kunne valgt et tv-program å delta i

Om det var fritt vilt… Oi…. Det frister å si Paradise Hotel. Det er seriøst så gøy. Samtidig kan det hende at jeg har blitt litt for gammel, med tanke på at det de siste sesongene har blitt castet veldig unge deltakere. Jeg kommer godt overens med de fleste, men kan ikke relatere til så mye fylladrama som det til tider har vært på de siste sesongene. Ellers skulle jeg storkost meg.

…. skulle valgt et land å bo i uten om Norge

Her hadde jeg seff valgt USA. Jeg ville helst bodd et av de varme stedene, slik som Los Angeles. Jeg hadde digget livet som Hollywoodfrue og sol hele dagen. Jeg hadde digget å ha en bloggerkarriere der nede som det er så sykt mye kult. Kan banne på at man har mye man kan skrive om og ta bilder av.

….. ikke trengte å jobbe

Om jeg hadde nok penger til å aldri jobbe, så hadde jeg definitivt bygd et stort ridesenter med masse hester. I tillegg skulle det vært en kennel for omplassering av hunder ved siden av. Jeg skulle ansatt de menneskene jeg stoler mest på til å holde stedet fint. Og ikke glem… Jeg skulle bygget et slott! Drømmen min er å bo i et slott..

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg