Hva gjør jeg på fritiden min?

Vi har alle våre lidenskaper eller sysler vi foretrekker å bedrive tiden med når vi ikke jobber eller gjør andre “nødvendige” ting. Noen spiller Xbox og drikker øl, andre sykler og noen foretrekker kanskje å strikke? Det kan være så mangt!

Jeg tenkte å dele med dere, hva jeg pleier å gjøre når jeg ikke jobber! Den siste måneden har det blitt mye av disse tingene siden Aurora ikke har vært hjemme. Jeg må innrømme at jeg savner henne fryktelig mye og jeg gleder meg veldig til å se henne igjen! Men… noe må jeg fordrive tiden med når jeg ikke jobber.

Jeg er veldig glad i å lage mat!I dag lagde jeg entrecotê med hjemmelagde føtegratinerte poteter. I følten til potetene hadde jeg salt, pepper, to hvitløksbåter (knuste dem med et redskap jeg ikke vet navnet på), litt revet muskattnøtt og revet parmesan. Biffen stekte jeg med smør, frisk rosmarin og hvitløk. Det ble sååå godt! Generelt liker jeg best å lage italiensk mat. Italiensk mat er ofte veldig lett å lage og samtidig utrolig smakfult! Jeg liker best å lage spagetti både carbonara og bolognese, lasagne og pizza. Da snakker jeg selvfølgelig å lage det fra bunnen av. Dette er terapi for meg!

YouTube!


Se YouTube på iPad´en min. Det er litt tåpelig, kanskje? Men jeg er utrolig glad i å bare la ferden på YouTube lede meg videre, snutt etter snutt. Jeg kan se på alt fra matlaging til dokumentarer eller folk som går på snørra.

Vaske bil!

Dette er vel noe de fleste helst betaler andre for å gjøre tipper jeg? Jeg liker faktisk å vaske bil! Jeg tror ikke det handler om selve handlingen i seg selv, men heller resultatet. Følelsen når jeg er ferdig og bilen er skinnende ren både innvending og utvendig.

Se på TV – serie!

Jeg elsker når man finner en god TV – serie med mange sesonger og lange episoder. Dette liker jeg best å gjøre sammen med Aurora. Vi har sett mange serier sammen opp igjennom årene og jeg syns det er veldig hyggelig. Akkurat nå holder vi på med Desperate Housewifes, Aurora har sett den noen ganger før, men det har ikke jeg.

Drikke øl eller vin!

Haha! Nei, jeg er ingen alkoholiker. Men et er utrolig godt med noen glass vin eller litt øl på kvelden. Spesielt i helgene!

Se på ishockey!

Jeg har spilt hockey i 14 år og jeg er også veldig interessert i å følge med på det. Jeg følger spesielt god ned på norsk og svensk eliteserie samt NHL i Nord – Amerika.

Da vet dere litt mer om meg! Ha en strålende fredag!

God helg 🙂

– Haakon

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg