Huden min før og etter…

Reklame | Affiliates

Husker noen hvor forferdelig huden min så ut en periode i høst? SLIK SOM DETTE:

Huden var omtrent likedan på den andre siden av ansiktet. Det kan ha kommet av en kombinasjon av matos (Camp Kulinaris), stress og hormoner + mye sminke. Jeg fant aldri ut hva som egentlig var årsaken, men på denne tiden ble jeg mer og mer flink til å redigere bort kviser på bilder. Jeg ville knapt ta bilder av meg selv, for det var skikkelig dritt for selvtilliten å plutselig ha så dårlig hud. Jeg ble nærmest desperat, og dette førte med seg at jeg prøvde sykt mye forskjellige produkter. Dette var slitsomt, men lærte meg også litt om hva som fungerer og ikke. Jeg tenkte bruke denne erfaringen til å hjelpe andre med samme problem. Om dere tar en titt på etter-bildene, så ser dere at huden i det minste ikke har kviser. Problemet er alle de små arrene som er igjen, men disse skal jeg kurere med c-vitamin og eventuelt en behandling.

Det jeg kan avsløre for å redde huden, er følgende:

♥ Gå masse uten sminke for å gi huden luft når det er ille.

♥ Bruk en god rens, toner og krem. Jeg vil virkelig anbefale Ole Henriksen sitt sett for akkurat dette, som du finner HER. Dette bidrar til å fjerne overflødig fett/olje i huden, og vil derfor kunne redusere kviser og urenheter. Jeg bruker disse produktene i perioder jeg merker det er uren hud på vei.

♥ Om du har arr etter kviser, er det lurt på bruke C-vitamin. I dag har jeg kjøpt denne kremen, som lysner opp ujevnheter i huden. Den har også godt med fukt.

♥ Prøv å slappe av mer. Tidvis kan urenheter skyldes stress og hormoner. Prøv også å ikke klemme på kvisene.

♥ Om problemet ikke gir seg, kan du oppsøke lege.

 

Her er huden min nå:

Jeg håper dere kan finne et par bra råd i dette innlegget, for jeg lærte virkelig at det kan føles ille å ha dårlig hud. Ikke gi opp, for det finnes mange løsninger ♥

 

 

 

3 kommentarer
    1. Så bra at det ble bra igjen! Ble heldigvis ikke en så lang prosess som jeg var igjennom! Gaaad, det var noen fryktelige år! 🙁 Ha en strålende kveld Aurora! Må bare få si at du er så nydelig i rödt! Klem! <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg