Hovent rumpehull!

Den siste tiden har Goose holdt på med noe rart…

Jeg blir veldig nervøs hver gang det er noe med ham, for han er blitt 11 år, og jeg blir mer og mer takknemlig for dagene jeg har med ham. Rasen blir som regel gammel (15-18), men jeg har alltid en liten frykt for at han skal bli syk eller skade seg.

Den siste tiden har jeg lagt merke til noe litt rart. Goose har fått en kløe i rumpa – ikke sånn at han aker seg bortover gulvet, men at han akutt strekker hodet etter rumpa og begynner å gnage og slikke. Det er jo så klart litt sært, og jeg håpte det bare var noe midlertidig, men det har altså ikke gitt seg. Jeg har til og med forsøkt å se inn i rumpa om jeg kan se noe unormalt. Kanskje rumpehullet virket litt hovent? Det kan jo komme av at han gnager og slikker…

I alle fall var Haakon snill og dro med Goose til dyrlegen for meg, da det krasjet litt med at jeg skulle i stallen og ri. Jeg gruet meg skikkelig til at Haakon skulle ringe etter dyrlegetimen. Det spant masse tanker rundt i hodet om at Goose kanskje hadde kreft eller noe helt syke greier. Jeg kunne ikke forklare hva det var for noe… jeg håpte på fulle analkjertler fordi det er  ganske ufarlig, men jeg har sett fulle analkjertler før, og det ser ikke sånn ut.

Da jeg nesten var ferdig å ri ringte Haakon  meg, og jeg var veldig nysgjerrig. Svaret….: Det kunne virke som at vi bør gå over til en annen type mat til hundene, fordi det de får nå kan inneholde alt for mye fiber. Dyrlegen hadde visstnok presset ut litt bæsj av Goose, og det hadde vært smulete/støvete(??). Selv om dette var sært var jeg veldig glad for at Goose ikke hadde typ en kreftsvulst i rumpa eller lignende. Han har det tydeligvis bra, og det føles veldig godt.

Husk å gi kjæledyret ditt nok kjærlighet, for den dagen de ikke er hos oss lenger vil de etterlate et enormt tomrom ♥

 

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

8 kommentarer
  1. Har hunden din en skade eller noe sånt?
   Ser ut så den har en sykdom, for den ser så rar ut. Den svarte og hvite huden du har publisert bilde av. Mener ikke noe frekt med spørsmålet, lurer bare 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg