Hjemme fra innspilling

Heisann! I dag har jeg gjort noe skikkelig gøy!

I underholdningsbransjen sier man gjerne at “the show must go on”. I dag har jeg kjørt bil tur- retur Oslo, og jeg har ikke møtt andre mennesker enn noen få andre. Jeg føler at hendene mine er helt inntørket i antibac, og jeg gleder meg virkelig til den dagen vi kan slippe å være så redd for smitte. Jeg har heller ikke fått klemme på andre mennesker i dag, noe som også føles unaturlig. Heldigvis tar vi slike forhåndsregler, og det er jeg glad for. Jeg kommer til å på sett og vis holde meg selv i karantene frem til vi vet mer om følgene av Covid-19. Jeg skal kun se mennesker jeg bor med og eventuelt jobber med.

En god nyhet er at vi har fått gjennomført en innspilling av Mobilsnokeshow hos VGTV, og dere må glede dere! Denne runden hadde vi Abu, Sofie Frøysaa, Jonis og meg. Programleder er Henrik Farley – en ypperlig person til å ha showet, spør du meg! Jeg kan avsløre at det både var kleint, gøy og skummelt å være med på mobilsnokeshow. I tillegg kjenner jeg jo Abu og Sofie godt, og det var såå fint å være i samme rom som dem igjen. Jeg har spesielt savnet Abu, for det er lenge siden jeg har sett ham. Det vart helt nydelig å få lov til å være bittegrann i den rosa boblen min i dag…. Dette med corona er så vanvittig fælt og trist, og derfor var det godt å tenke på noe annet.

Denne episoden av mobilsnokeshow får dere se om et par uker ♥

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

 

1 kommentar
    1. Blir gøy å se! 😁 Mobilsnok er gøy! Jeg bor helt alene, og velger å ikke treffe noen så lenge dette pågår. Er kun på matbutikk når jeg må! Fult mulig det blir en spesiell påske i år. Helt alene hele påsken! 😅 Men det klarer jeg! Digital klem!❤️

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg