HJELP! Syk på grunn av været.

Jeg er veldig lei av ustabilt vær nå…

Jeg har vært hjemme fra Tenerife i over én uke, og helt siden jeg kom hjem har energinivået, motivasjon og følelser vært skikkelig ustabilt. På Tenerife våknet jeg på sett og vis på ny, og jeg følte meg endelig litt som meg selv igjen. Jeg kledde meg i klær jeg liker, lo mer, smilte mer og generelt fikk jeg mer kontakt med gode følelser i meg selv. Å komme hjem var nesten som å få en dør slengt i ansiktet, for Norge kan til tider være alt annet enn fint. Været har vært helt idiotisk, og for det meste bestått av regn eller snø, kanskje én soldag (i går). På grunn av Coronaviruset er det som at menneskeheten har gått under bakken, og det er ikke helt det samme å dra på offentlige steder.

I går hadde jeg så sykt mye energi. Jeg fikk trent, vært på negltime, studert, blogget, laget god middag, gått god tur med hundene og generelt gikk alt så det sang etter. I dag våknet jeg derimot med veldig lite inspirasjon til noe som helst, annet enn at jeg kunne tenke meg å sove litt lengre (noe jeg ikke gjorde). Forksjellen på i går og i dag er VÆRET. I dag er det overskyet, kaldt og regn. Altså er jeg det man kaller for “værsyk”. Dagen min kan altså delvis bli ruinert av dårlig vær og løftet opp på grunn av godt vær. Jeg er heldigvis veldig bevisst på at følelseslivet mitt kan bli sterkt påvirket av været, men det er allikevel veldig tungt å stå i på de verste dagene, spesielt om det har vært dårlig vær over lengre tid.

Jeg er garantert ikke alene om dette fenomenet, og derfor tenkte jeg å strekke meg ut og høre om noen har gode råd? Jeg har ikke anledning til å flytte til et varmere og mer solfylt sted, men jeg kommer til å prioritere å reise mer i fremtiden. I disse Corona-tider er det kanskje ikke så lurt, men i fremtiden bør jeg komme meg bort fra dette mørke og triste landet. Har du noen gode råd for å takle fysisk og psykisk form som påvirkes av vær?

Sol og varme er nok mitt rette element….

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

3 kommentarer
  1. Har ikke noe godt tips annet enn å prøve å godta det jeg altså. Kjipt, men sant… Og reise når du kan! Jeg vil nok flytte til varmere strøk når jeg blir eldre! ❤️

  2. Hvor er kjolen din fra kokkekampen til Erlend og Sofie i fra? Den var såå fin! OG du var så fin! På episode 20 🙂

  3. Prøv å få gått ut i løpet av dagen og eventuelt en treningsøkt. Sliter litt med motivasjonen på mørketiden selv. Men fysisk aktivitet og bra nok med mat. Er noe som alltid har fungert for de fleste. Har 5 års utdannelse innen idrett og inkludert trener. Dette er rådene jeg alltid har gitt når venner og familie spør 😊👍🏻 Ikke minst sjekk om du har mangel på noen vitaminer. Dette kan også gjøre humøret dårlig i løpet av en sånn periode 😊

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg