Hest, sunn frokost og flytting

Fredagen bare raste i full fart forbi. Jeg skulle ri klokken 12, men var ikke hjemme igjen før 17. Jeg har fått et par pakker i posten, den ene var litt treningstøy + hårkur og den andre er noen spennende artikler (sponset) fra Lyko, jeg gleder meg til å vise dere dette! Det ene er et helt supert sminkespeil som jeg gleder meg skikkelig til å få prøvd ut. På badet er det sykt dårlig sminkelys, så jeg trenger noe å redde ansiktet med, hehe.

Apropo dagen. Jeg startet den ganske sunt. Jeg spurte nemlig på instagram om det var av interesse å få delt oppskriften på sunne vafler. Der var det litt delte meninger, haha. Men jeg lover… Se for deg å spise vafler hver dag til frokost!? Dette kan du med denne oppskriften! Dette er ikke bare typen vafler som er uten sukker, men det er vafler som utelukkende har sunt innhold.

INGREDIENSER: 

 • Cottage cheese
 • Egg
 • Havregryn
 • Kokosmelk

SLIK GJØR DU:

Bland alt sammen til en smørje, sørg for at du har blandet alt godt sammen. Du kan også putte i kanel, forskjellig frukt etc. Varm i vaffeljern og server med syltetøy eller annet pålegg du er glad i. Jeg håper det smaker, og at dette kan gjøre dagene litt sunnere for dem som føler for dette. Jeg elsker retten fordi den gir bra energi, smaker digg og metter.

Slik så dagens start ut…:

Også er det lurt å ta en deilig treningsøkt, spesielt om du liker å ri slik som meg.

Ha en fin dag, alle sammen!

1 kommentar

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg