Herregud, for en dag!

Hele dagen i dag har bokstavelig gått i filming. Vi har hatt det så sykt gøy, og jeg kan avsløre at vi blant annet har vært i en trampolinepark. Haakon og jeg hadde med oss mamma på slep, noe hun ikke var særlig begeistret for, men som hun overlevde til tross for mye protest. Jeg har lagt ut et par snapper og insta-stories fra dagen vår i dag. Jeg har aldri vært i en trampolinepark før, men hoppet mye som barn. Derfor var det kjempegøy å ta den voksne kroppen min ut på nye utfordringer i dag, og jeg slo til og med salto et par ganger!

Ikke nok med at vi var i trampolinepark i noen timer, i tillegg har vi startet et aldri så lite oppussingsobjekt hjemme, som er å legge tapet på soverommet vårt. Jeg virkelig ELSKER den nye tapeten, men dere får ikke se den før vi er ferdige, og alt er perfekt. Jeg har jo aldri i hele mitt liv gjort dette før, så jeg synes det var utfordrende, men det skal nok gå. Haakon er flinkere på sånne detaljting enn meg. Vi har satt i gang på soverommet, og synes det kjipeste er å få mønsteret til å henge sammen. Det går, men det er kjedelig. Alt jeg gleder meg til nå, er å få alle tingene på plass. Det føles som å bo på en byggeplass når ting ikke er ferdig, det hater jeg!

Jeg viser som sagt resultatet når alt er i boks, men før det kan dere nyte synet av disse stygge veggene, hehe. Skrik ut om dere har noen gode tips når det kommer til å pusse opp litt hjemme. Hva er lett og billig å gjøre selv? Jeg har nok blitt bitt av en liten basill når det kommer til det helt kosmetiske med å ha et eget hjem.

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg