Hemmeligheten bak: Charterfeber…

Vi er så “unholy” at det er ikke tale om at vi kommer inn på noe tempel.

Det verste jeg kunne hørt om min deltakelse i ulike tv-programmer er at jeg er kjedelig og mangler personlighet, da hadde jeg visst at jeg rett og slett ikke har gjort noen god jobb, og jeg ville følt at jeg kastet bort tiden til produksjonsselskapet. Men neida… tilbakemeldingene på Charterfeber har vært veldig gode, og jeg tror faktisk at det er fare for at dere får se mamma igjen et eller annet sted, hun er jo godt egnet for å være på tv. Om man blar opp kommentarfeltene på sosiale medier, så skal det lite til for å finne folk som snakker stygt. Alle har lov til å mene ulike ting, så det i seg selv orker jeg ikke bruke energi på. Jeg tenkte heller gi et nyansert lys på hvordan dette med tv fungerer. For det første, så er det ingen som ønsker å filme noe som er “kjedelig”. Om du gjør som folk flest, oppfører deg for pent, holder rare ting inne, er stille, er beskjeden eller sparer på kruttet, så kan det fort skje at det ikke kan defineres som bra nok, rett og slett fordi tv skal gi verdi. Hvem er egentlig nordmenn på Gran Canaria? Det er jo det vi ser på Charterfeber, selv om vi alle presenterer ulike grupper. “Familien Gude”, som de har kalt oss, er et klasseeksempel på at familier ofte diskuterer eller krangle, enten om det er om viktige eller uviktige ting. Ja, vi har valgt å vise det på tv, fordi vi ikke tar oss selv så høytidelig som en skulle tro. Det GØYESTE jeg vet om, det er å underholde andre, og jeg livnærer meg på at andre kan ha det gøy. Jeg visste at ved å ta med mamma på tur, så ville Charterfeber få en helt unik karakter de kan spille på.

Jeg er også veldig glad for at jeg tok med Fleur. Jeg fikk anledning til å gjøre noe helt spesielt med søsteren min, ved å bli med på Charterfeber sammen. Jeg savner “oss”, fordi vi har hatt en veldig unik barndom sammen, og det å holde relasjonen i gang, det er veldig viktig for meg. Kanskje for dere som ser på, så er jeg ikke en gang noe hyggelig mot min egen søster, men dere har ikke sett oss når vi sitter og strigråter og viser hverandre ekte kjærlighet. Charterfeber er ikke en drama-serie, og det er om å gjøre å spille på humor. Det ligger noe morsomt i å se hvordan dynamikken til to nesten jevnaldrende søsken fungerer, både med og uten mamma tilstede. Fleur var en helt for meg i episode 16, der jeg egentlig slet veldig på grunn av en fobi jeg har… som det ikke ble vist mye av på tv. Dagen Fleur og jeg hadde sammen, den var faktisk veldig gøy og fin, selv om alt dere ser er at jeg klager på guiden, og at det farer en pølse til skogs.

Og hva med turen til Yoga-“tempelet”? Denne dagen var jeg kjempepositiv, for jeg visste at Fleur kom til å kose seg, og at jeg kanskje kunne lære litt om yoga, noe jeg har hatt lyst til lenge. Problemet var at jeg frøs mye, og at det gikk mye folk forbi porten der vi satt. Fleur og jeg hadde en ganske dyp samtale etterpå om at jeg er spesielt ekstrovert, og henter energi fra omgivelsene, noe som gjorde det mer naturlig for meg å bli distrahert. Fleur var veldig forståelsesfull for at jeg ikke klarte yogaen så bra, og det var en fin trøst å snakke med henne, da jeg var litt opprørt (jeg fikk kjeft av yoga-mannen).

Mamma og jeg diskuterer mye… Vi har en spesiell måte å kommunisere på, der vi ofte er alt for ærlige, og klager fort på hverandre. Jeg kan også legge til at mamma opplevde noe fælt i tiden før og etter vi var på innspilling, som antakelig gjorde at hun ble fortere irritert. Derfor ble også Fleur og jeg mer kranglete, for vi har en dynamikk imellom oss, og den ble forstyrret av enkelte ting. Det var vel helt ærlig en bonus tv-messig, samtidig som vi ble litt slitne av å være så tett på hverandre. Om jeg skulle dratt igjen, så måtte jeg hatt et eget hotellrom, for jeg er avhengig av god søvn, noe jeg gikk glipp av på denne turen.

Det kan også bannes på at dere ikke vet hva som ligger bak karaoke-kvelden vår… Spesielt mamma hadde gledet seg sykt til denne kvelden, det hadde jeg også. Jeg tror dette er den kvelden mamma hadde det gøyest på hele turen. Jeg har ALDRI sett min egen mor ta en shot eller danse slik hun gjorde den kvelden. Og vet dere hva? Jeg har video på mobilen der hun synger hele Jersey Girl av Bruce Springsteen, uten feil – men det kom ikke med på tv. I tillegg sang mamma og jeg låter av James Blunt sammen. Vi hadde det så utrolig gøy denne kvelden. Mamma trengte virkelig en opptur etter det fæle som har skjedd henne, og den oppturen fikk hun denne kvelden. Virkelig, hun hadde det så bra. Fleur ble faktisk helt rørt at å se hvordan mamma koste seg og sang til publikummet inne i baren, og alle sang også med. Det var en magisk aften for oss alle. Kanskje vi sa noen dumme ting i samme slengen, men hvem gjør ikke det i blant?

Vi har flere nyanser enn at vi bare krangler eller sier rare ting. Vi er mennesker, og vi er ikke redd for å bidra til å underholde folk hjemme i stuene sine. Jeg vet mange er blitt glad i oss også, og jeg elsker at dere sender fine meldinger! Husk at tv ofte blir laget for å underholde, ikke for å vise hva som er korrekt eller forventet å si eller gjøre. Mennesker feiler, og det er en enorm glede å kunne få ta del i et rop om at ikke alt må være så forbanna nøye hele tiden. Kall oss trashy, søplete, fæle eller dumme. Vi er bare en liten familie som synes det er gøy å lage underholdning, og forhåpentligvis løfte litt på smilebåndet hjemme hos dere som ser på oss fra sofaen hjemme i stuen. ♥

 

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

5 kommentarer
  1. Om jeg har sagt det før, så sier jeg det igjen; Jeg er blodfan av familien din. Digger den lekne galskapen som gjør at jeg blir glad av å se på dere.
   Når sant skal sies, er jeg i utgangspunktet ikke sånn kjempefan av Charterfeber, så jeg ‘spoler’ faktisk over de fleste av de andre da det er fam. Gude på tur jeg vil følge, og driter vel egentlig i de andre (haha)

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg