Helvetesuken

Jeg har både gruet og gledet meg til denne uken.

Denne uken skjer nemlig alt på en gang. I morgen starter hjemmeeksamen, og jeg vet at det enten blir sykt slitsomt eller chill. Det avhenger helt av oppgaven om jeg føler det går veien eller ikke. Jeg har eksamen i kreativitet, innovasjon og nytenkning. Selv liker jeg oppgaver der jeg kan skrive direkte kunnskap rundt et tema. Jeg synes derimot at oppgaver med case er sykt kjedelig. Jeg er jo ikke helt A4, og derfor synes jeg det er mer spennende å ha frihet til å komme med egne eksempler i oppgaven, enn å kun forholde meg til allerede satte rammer. Uansett, er dette et fag jeg føler jeg mestrer, og forventer av meg selv å få A eller B. Hadde jeg gått for lavere karakter, ville det ikke vært noe å grue seg til. Hjemmeeksamen krever ofte mye mer enn en vanlig eksamen, nettopp fordi man kan bruke alle mulige kilder, og trenger på sett og vis ikke å ha pugget. Jeg kommer til å lese gjennom notatene mine i faget i løpet av i dag, bare for å komme inn i boblen.

Denne eksamenen blir avsluttet på fredag, så jeg føler at hele uken er satt av til dette. Jeg skal jo på en tur til Disney On Ice på onsdag, men ellers er det fullt fokus. Fra torsdag får jeg tilgang på de nye fagene jeg skal ha eksamen i til våren, så studiene er i full gang fra denne uken, og derfor blir livet hakket døllere. Om du er student selv, så vet du den fantastiske følelsen når en eksamen er levert. Jeg blør for den følelsen, og håper jeg har selvdisiplin til å ta ferdig bacheloren i løpet av våren 2021, om jeg ser på mitt eget tidsestimat. Det blir dødsdigg å bare ha en bachelor, så får jeg se hva jeg kan bruke den til når den tid kommer.

Jeg kommer til å planlegge en del innlegg for uken allerede i dag, slik at jeg har mest mulig tid til eksamen. Skriv til meg om det er et tema du savner ♥

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg