Helvetesuken + Rabattkode hos NAKD

Reklame | NAKD.com

Disse to dagene denne uken har vært bra. Jeg har stått opp bekymringsfri og motivert for en sunn uke med en del sunn mat og mosjon, og ikke minst er været bra. Meen…. Jeg er jo ekspert på fortrengning, så jeg glemmer hele tiden det jeg har gruet meg mest til med denne uken.

Bruk koden “gude15” for 15% avslag hos Nakd.com de neste 48 timene ♥

JEG HAR EKSAMEN…. I morgen har jeg eksamen i “Læringsperspektiver og pedagogisk psykologi”. Dette var et valgfag jeg tenkte kunne3 være interessant, men jammen har det vært mye jobb. Totalt har faget 5 innleveringer som må godkjennes før eksamen, og disse har hatt mye drøfting og slikt, noe som gjør at det tar mer tid. Heldigvis er dette faget 15 studiepoeng, så det teller som to vanlige fag – altså tar man to fluer i en smekk, da det er kun én eksamen. Jeg skal nok få skrevet en god eksamen i morgen, men jeg bare synes det er mye jobb, haha. Fordelen med hjemmeeksamen har jeg skrevet en del om her, så jeg er ikke så redd for å gjøre det dårlig.

Bruk koden “gude15” for 15% avslag hos Nakd.com de neste 48 timene ♥

På torsdag har jeg en dag med pause, og da skal jeg ri, sysle med litt ting her hjemme og bare kose meg. Jeg håper jeg får ladet meg opp litt, for på fredag er det en ny eksamen, og den er i “Internkommunikasjon og merkevarebygging”. Dette er et fag som jeg føler at jeg har veldig god kontroll på, og jeg føler at jeg har forstått hva det går ut på – her må jeg gå for høyeste karakter, men da må jeg jo jobbe hardt. Dette er også hjemmeeksamen, så den foregår fra 09 til 14, om jeg husker riktig…. Jeg er jo ingen morgenperson, så det er styrete å skulle ha hodet på plass allerede 09…

Jeg skal jo klare disse tingene, men jeg er lat av natur, og derfor prøver jeg alltid utføre ting på den enkleste og mest effektive måten. Fordelen er at jeg ALLTID blir ferdig med eksamen lenge før tiden er ute, så jeg er uansett ganske effektiv av meg, og det går ikke ut over karakterene. Såå…. Jeg får bare kjøre på! Neste eksamen er ikke før 26.juni, og det er i Bedriftsøkonomi, noe jeg virkelig ikke har kontroll på – men det er heldigvis lenge til!

Ha en fin kveld ♥ Lykke til om du også har eksamen i disse dager!

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg