Helgen som gikk + store planer for uken!

Reklame | Affiliates

Denne helgen har gått alt for fort.

Haakon har annenhver helg langfri, og jeg gleder meg alltid til å få masse tid med ham. Vi har brukt tiden på å kose oss med litt vin, julegaveshopping, og ikke minst har vi begynt å planlegge neste uke. Vi har spist mye digg mat, og jeg er nesten glad det er mandag i morgen og jeg kan starte med litt sunnere mat igjen, for desember er søren meg den mest usunne måneden hvert år.

Lignende skjørt HER // Lignende topp HER // Leppestift HER // Lignende sko HER

Neste uke – eller i morgen… Skjer det ting! Jeg skal møte forrige eier og ta over leiligheten!!! Men i tillegg har jeg frisør time klokken 12, så dagen kommer til å gå fort. Etter timen skal jeg kjøpe med meg gulv til den nye leiligheten, for de skal vi jo bytte selv. Det blir nok noen løft på meg, men det fikser jeg.

Jeg skal prøve å ikke bruke hele natten i den nye leiligheten, men det blir så rart å være der og tenke at det er der vi skal bo. Frem til jul skal vi fikse gulvene, male og få flyttet tingene vi ikke MÅ ha hjemme. Deriblant sommerklær, noen småmøbler og litt dilldall. Jeg gleder meg sånn til å sette et personlig preg på det nye stedet. Det er sykt vanskelig å bestemme seg for farger på veggene, og det er enda vanskeligere å finne ut hva det blir til, for Haakon har faktisk latt meg få være kreativ. Han har kun ytret ønske om å ha lune og mørkere farger på soverommet, men ellers skal altså jeg finne ut av det. Omg, det blir spennende.

Fra og med neste uke går altså alt i ett. Gulvet må ligge 48 timer før vi kan begynne å legge det, og vi må jo også røske opp det gamle. Jeg gleder meg veldig til å se om jeg mestrer en sånn type jobb, for jeg har aldri snekret noe særlig. Jeg kommer nok til å lære veldig mye. Antakeligvis kommer jeg også til å spørre flere jeg kjenner om hjelp, hehe. Gulvet må bli ferdig til romjul, for da kommer flyttebyrå og tar de store møblene våre, slik som seng, sofa, spisebord, klesskap og så videre. Det ville vært mye mer kaos å måtte legge gulv etter å ha flyttet inn.

Tiden fremover blir spennende. Vi gleder oss veldig til både jul og flytting, men jeg tviler ikke på at jeg kommer til å slite meg litt ut, men jeg er motivert til å gjøre alt sammen! Hvem skulle trodd at 2020 skulle ha så hyggelig slutt?

 

YOUTUBE: Aurora Gude

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

3 kommentarer
    1. Det blir bra men veldig slitsomt. Uansett når dere er ferdige er slitet glemt og man sitter igjen med mestringsfølelse og har lært masse!! Lykke til og jobb på!!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg