Hele dagen er ødelagt!

Reklame | NA-KD

NÅ STENGER DE JO ALT MULIG! 

Leppefarge finner du her

Herregud, nå er jeg både lettet og oppgitt. Det er sykt viktig at dette med corona blir tatt på alvor, samtidig som manges liv nærmest blir satt på pause, Mitt første mission i Oslo i dag var påfyll av vipper. Det gikk heldigvis etter planen, og jeg ser ut som en bambi igjen med de nydelige vippene jeg har fått. Jeg skal vise dere bilde litt senere! Planen etter vippetimen var å ta en lunsj og henge med Sofie. Etter å ha fått på meg vippene så jeg at Sofie hadde meldt avbud fordi hun følte seg forkjølet. Å føle seg forkjølet i disse dager føles fort synonymt med corona-virus, så jeg skjønte at Sofie ikke ville ta noen risiko.

Jeg må innrømme at jeg ble ganske så motløs. Planen var egentlig egentlig å møte opp på VGTV og være med på noe veldig morsomt, men dette ble selvsagt avlyst på grunn av sykdom. Senere i dag skulle jeg være med på poden til Erlend Elias, men jeg fikk ikke tak i ham. Jeg kunne ikke vente 5 timer i Oslo uten noe som helst å drive med. I og med at jeg reiser kollektivt har jeg heller ikke mulighet til å dra hjem, for jeg bor i ødemark der man må ha bil. Jeg ringte Haakon i full fortvilelse, og han kom frem til at jeg bør dra til jobben hans og vente til han er ferdig, så kan vi kjøre sammen hjem. Herregud, Haakon er den beste.

Så da ble det Drammen. Til lunsj blir det en trøstepizza fra Peppes, bare fordi denne dagen som egentlig skulle bli så gøy plutselig bare er avlyst. Jesus. Haakon og jeg skal egentlig noe sykt koselig i morgen, men gudene vet om det blir noe av …. Det vil tiden vise. Jeg venter på en telefon nå, og det kan se mørkt ut. Takk gud for at negldamen min og vippedamen rakk å ta meg inn før alt stengte i dag. omg.

Leppefarge finner du her

Leppefarge finner du her

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

4 kommentarer
  1. Synes denne tweeten (under) fra @gietlitevink er så fin😊 den setter ting litt i perspektiv, selv om det er kjedelig med alt som blir avlyst for tiden:

   «Noen dager eller uker med kollektiv hjemmekarantene kan gi oss alle en liten smakebit av hvordan det er å være kronisk syk og ikke kunne leve det livet man vil. Kanskje litt mer bevissthet gjør at vi stemmer med mer empati og solidaritet i fremtiden? Det hadde vært en fin bieffekt av korona.»

  2. Så enig i den tweeten! Jeg er vandt til dette med å måtte avlyse, ikke være så sosial, vanskelig å planlegge, ikke klare å jobbe så mye p.g.a dårlig form fysisk i hodet! Og søvnproblemer! Kronisk sykdom. Er på mitt 7. år! Ganske forferdelig, det setter ned livskvaliteten noe jævlig faktisk! 🙁 Men jeg har bare måtte godta det… Hva annet kan jeg gjøre liksom?! Livet mitt er trening, for kroppen er ikke sliten, men hodet, og smerter bak øyne og i hodet! Så nå blir det masse hjemmetrening! Skal faktisk kjøpe meg tredemølle i dag. Blir gal uten trening! Skjønner din frustrasjon altså, Aurora! Dette blir jo veldig nytt og uvant for veldig mange! Håper det ikke blir så langvarig, men vi vet aldri… Klem! <3

  3. Skjønner veldig godt at du er trist og urolig nå. Selv er jeg ikke spesielt trist i skrivende stund, men urolig og noe irritert av forskjellige årsaker – det er jeg!

   Så og si 50% av målene og drømmene jeg har satt meg for 2020 kan nå se ut til å være truet da disse alle har til felles at de gjelder ting jeg ikke får gjort på mitt eget hjemsted. Så har jeg heller ikke bil eller lappen, så jeg kan ikke kjøre hjem til Oppdal selv heller om jeg skulle bli litt syk. Og det å være stuck i en fremmed by i 14 dager eller mer er ikke akkurat det mest fristende jeg kan tenke meg.

   Men sett i et større bilde er jo dette bare filleting. Er mye verre for de som er kronisk syke og/ eller eldre, og som generelt er en hel del mer truet enn det jeg tror at jeg er for å si det sånn. Så at Oslo og Bergens-turene mine nå blir satt på vent, samt at forskjellige filmer og andre underholdnings-ting også blir utsatt, det skal jeg nok klare å leve med.

   Helt, helt til slutt vil jeg bare legge til at du har mine største medfølelser. Sånn spesielt med tanke på at du mistet faren din for en tid tilbake har jeg absolutt null problem med å forstå at denne korona-tiden vil være ekstra belastende, trist og ubehagelig for deg. Du og noen andre er ekstra mye i tankene mine nå om dagen, og jeg vil virkelig du skal vite at hvis det er noe jeg kan gjøre for deg for at du skal føle deg litt bedre så er det bare å si fra, så skal jeg gjøre mitt beste 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg